Novosti

 • Osigurajte svoje naočale uz jedinstvenu uslugu Triglav osiguranja

  Vaše naočale su uvijek sretne uz Ghetaldus optiku! Samo u Ghetaldus optikama vaše naočale su zaista sretne naočale budući da vas ekskluzivno od sada očekuje i odlična usluga Triglav osiguranja naočala! Kupite najbolje za svoje oči u Ghetaldus optikamabilo da je riječ o sunčanim ili dioptrijskim naočalama i osigurajte ih, a što god im se dogodi, vaše naočale će vam biti zamijenjene uz uslugu Triglav osiguranja naočala!

  Premiju osiguranja plaćate jednom godišnje, a iznos ovisi o cijeni naočala. Ova odlična usluga dostupna je u svim poslovnicama Ghetaldus optike prilikom kupovine novih naočala. Osiguranje naočala pokriva uništenje i oštećenje osigurane stvari odnosno naočala (okvira i naočalnih leća). Ako se posebno ugovori, osiguranje pokriva i troškove izrade novih dioptrijskih naočalnih leća u slučaju da se utvrdi da je došlo do nagle promjene dioptrije osiguranika i to za više od +/- 0,5 dptr u prvih 6 mjeseci trajanja osiguranja.

  Posebna pogodnost očekuje sve kupce Ghetaldus optike budući da mogu iskoristiti vrijedan popust od čak 50% na osiguranje imovine u Triglav osiguranju, a sve osiguranike Triglava očekuje 10% popusta u svim Ghetaldus optikama!

   

  Samo za vaše oči.

   

 • Posjetite naše poslovnice u čak 8 Kaufland centara

  Ghetaldus optika ove je godine odlučila otvoriti svoja vrata i za sve vjerne posjetitelje Kaufland centara. Možete nas pronaći u Zagrebu, Šibeniku, Zadru, Sisku, Koprivnici i Đakovu, a do kraja godine razveselit ćemo vas s još dvije poslovnice u sklopu Kauflanda.

  Kako bismo vam bili što bliži i dostupni na gotovo svakom koraku, u 2016. godinu ušli smo s ciljem otvaranja novih Ghetaldus optika u Kaufland centrima. Otvorili smo ih do sada  8, no planiramo ne stati na tome. Uvijek vam spremamo nova iznenađenja. Omogućiti vam našu sve veću dostupnost, biti vam uvijek negdje pri ruci, te ponuditi kvalitetu usluge i izbor vrhunskih sunčanih i diotprijskih naočala, te kontaktnih leća naša je misao vodilja. Brinite o zdravlju svojih očiju, priuštite vašim očima najbolju zaštitu i posjetite naše novootvorene poslovnice u Kaufland centrima.

  Samo za vaše oči