NOVI POGLED Otkrijte novu kolekciju naočala brenda BOLON SS 22'

Podijeli

   

Spoznaja samog sebe i stvaranje sebi svojstvenog stila je putovanje koje se neprestano razvija jer sa svakom godinom koja prođe, otkrijemo neki novi aspekt o sebi, a za koji nismo ni znali da postoji. Kao odgovor na fluidnost identiteta BOLON EYEWEAR je učinio još jedan korak stvarajući novu kolekciju unisex sunčanih naočala i dioptrijskih okvira za svakodnevnu udobnost, a koje pristaju baš svakom obliku lica.

Za kolekciju SS 22' BOLON EYEWEAR inspiraciju je tražio u modernim gradovima današnjice, gradovima koji svojim raznolikim pojedincima i njihovim različitim karakterima pruža neiscrpnu modnu inspiraciju. Zato prigrlite promjenu i u širokom spektru boja i oblika odaberite onaj koji će odgovarati vama. Od smjelih ili elegantnih, klasičnih ili modernih pronađite onaj dizajn koji vam se direktno obraća.

Budući da je u današnjem svijetu važno obilježiti i učvrstiti svoj jedinstveni stil, Bolon slavi individualnost i samoprihvaćanje poštujući različitosti. Muškarci i žene više ne slijede slijepo trendove. Umjesto toga, žele nešto što slavi njihovu osobnost, a trendovi su njihov alat za izoštravanje njihovog osobnog stila.

Bolon je ojačao svoju filozofiju kako bi stvorio naočale koje zagovaraju individualnost i potiču ljude da izraze svoj individualni stil u svakom trenutku života nudeći široku paletu jedinstvenih modnih dizajna, od klasičnog, elegantnog, šik do moderno-retro kako bi zadovoljili baš svaki stil.

Jedinstvena, pristupačna marka sunčanih naočala i dioptrijskih okvira.

Bolon

Dominirajući industrijom naočala neusporedivog stila i prestiža, kolekcije BOLON dioptrijskih i sunčanih naočala izrađene su s namjerom da prigrle i proslave bit izražavanja vlastitog karaktera. Dizajnom koji nikada ne ugrožava kvalitetu i udobnost nad stilom, BOLON vjeruje kako je kupnja naočala više od kupnje još jednog modnog dodatka.

Pogledaj Bolon

Prijava korisnika

Niste loyalty član?

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatnu kontrolu vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji