Svjež pogled prema Sloveniji

Podijeli

   

Nakon proslave 64. rođendana i razvoja vlastitog brenda, Ghetaldus Optika nastavlja širiti svoje poslovanje i probijati se na slovensko tržište. Sredinom rujna obogatili su ponudu trgovačkog centra Maximus u Murskoj Soboti otvaranjem prve optike u Sloveniji, a od nedavno su njihove usluge dostupne i u najužem centru Ljubljane, na adresi Wolfova 8, uz najavu daljnjeg širenja na slovenskom tržištu već u 2021.godini.

Pod sloganom „Svjež pogled“ Ghetaldus zaista donosi dašak svježine na slovensko tržiše s najmodernijom ponudom ekskluzivnih brendova iz svijeta optike i novim doživljajem kupovine u prvom flagship storeu na tržištu Slovenije.

Pa je takav bio i event povodom otvorenja, koji je kao i sve velike predstave imao svoju pretpremijeru i svečanu premijeru. Dan prije službenog otvorenja poslovnice, Ghetaldus Optika je nekolicini odabranih lica iz svijeta mode, kulture i medija predstavila najnovije trendove sunčanih i dioptrijskih naočala. Poznati Slovenci oduševili su se otvaranjem nove optike, a modna novinarka i voditeljica Lorella Flego povjerila nam je kako se ponuda Ghetaldus Optike u Ljubljani bez sumnje može usporediti čak i s punom većim gradovima poput Milana ili New Yorka. "Odabir je stvarno nevjerojatan i nedavno sam imala prilike vidjeti puno okvira na modnim pistama, sviđa mi se što je visoka moda sve dostupnija i u Sloveniji", dodala je Lorella. U Ghetaldus Optici za svakoga ima ponešto, od sportskih okvira do elegantnih i bezvremenskih naočala koje ne silaze s lica dugi niz godina. Fashionistice na eventu priklonile su se retro modelima koji su ove godine pravi modni hit, a svi su se složili da su upravo naočale onaj modni dodatak koji dodaje „točku na i“ svakom dobrom stylingu.

Na sam dan početak rada poslovnice, svatko od zainteresiranih prolaznika koje je privukla i odlična glazba DJ-a, mogao je napraviti fotografiju sa svojim novim okvirima, te ponijeti uspomenu na novi doživljaj kupovine koji Ghetaldus Optika nudi u ovoj ekskluzivnoj poslovnici u centru Ljubljane.

U Ghetaldus Optici također je snažan naglasak na brizi o zdravlju očiju kupaca, zbog čega su na otvorenju potvrdili da i u Sloveniji, baš kao i u Hrvatskoj, nude koncept besplatne kontrole vida. Optičari će dati stručnu procjenu i savjetovati što odabrati ovisno o dijagnozi i načinu života svakog pojedinca.

Iz Ghetaldusa stižu najave o daljnjem širenju poslovanja, baziranom na novom konceptu kupovine i biranja naočala, u kojem je kupac uvijek u prvom planu, a ovaj novi doživljaj kupci će uskoro moći pronaći u novoj poslovnici u jednom od najvećih „modnih“ gradova u Hrvatskoj.

Svjež pogled prema Sloveniji Svjež pogled prema Sloveniji Svjež pogled prema Sloveniji Svjež pogled prema Sloveniji Svjež pogled prema Sloveniji Svjež pogled prema Sloveniji Svjež pogled prema Sloveniji Svjež pogled prema Sloveniji Svjež pogled prema Sloveniji Svjež pogled prema Sloveniji Svjež pogled prema Sloveniji Svjež pogled prema Sloveniji Svjež pogled prema Sloveniji Svjež pogled prema Sloveniji Svjež pogled prema Sloveniji Svjež pogled prema Sloveniji Svjež pogled prema Sloveniji Svjež pogled prema Sloveniji Svjež pogled prema Sloveniji Svjež pogled prema Sloveniji

Prijava korisnika

Niste loyalty član?

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatni pregled vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji