PRIJAVI SE

Kako sudjelovati?

Kupi bilo što iz ponude Ghetaldus optike. Svakom kupnjom iznad 50 € ulaziš u nagradnu igru.

Članovi Ghetaldus loyalty programa automatski sudjeluju dvostruko.

PRIJAVI SE

Pošalji SMS-a na telefonski broj 60777 s ključnom riječi GHETALDUS, brojem računa, imenom i prezimenom Sudionika te njegovom adresom stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto), tj. upućivanjem SMS-a na navedeni broj u sljedećem obliku: GHETALDUS, broj računa, ime i prezime, ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto ili ispuni odgovarajući obrazac na internetskoj stranici www.ghetaldus.hr (upisivanjem broja računa, imena i prezimena, ulice i kućnog broja, poštanskog broja i mjesta te broja mobitela za kontakt).

Cijena slanja SMS poruke je 0,32 EUR s uključenim PDV-om. Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). SMS poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u novu poruku te će svaka od njih biti naplaćena od strane mobilnog operatera po cijeni od 0,32 EUR. S obzirom na mogući dodatni trošak u slučaju prelaska u novu poruku, preporuka je ne koristiti navedene znakove u tekstu SMS poruke.

Članovi Ghetaldus loyalty programa automatski ostvaruju dvostruko sudjelovanje u nagradnoj igri, odnosno svaka prijava loyalty članova će dva puta ući u izvlačenje. Da bi dodatna prijava bila automatski dodijeljena, potrebno je da broj mobitela s kojim se sudionik prijavljuje (s kojega je poslan SMS ili koji je upisan u obrazac) bude isti kao i broj mobitela u korisničkom profilu u Ghetaldus loyalty aplikaciji.

Izvornik računa s kojim se Sudionik prijavio za sudjelovanje u Nagradnoj igri, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do završetka Nagradne igre. Priređivač ima pravo tražiti izvornik računa na uvid pri preuzimanju nagrade.

PRIJAVI SE   PRAVILA NAGRADNE IGRE

Prijava korisnika

Niste loyalty član?

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatni pregled vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji