Priča u kojoj se vidiš – nova image kampanja Ghetaldus optike

Podijeli

   

Zamisli ovakvu situaciju: Ujutro se spremaš za posao i pripremaš uvodne rečenice za važan poslovni sastanak koji te očekuje tog dana, paralelno vrtiš u glavi popodnevne obveze vezane uz domaće zadaće i raspored dječjih aktivnosti ili slažeš  odjevnu kombinaciju za rođendanski party najboljeg prijatelja/prijateljice koji je planiran baš za ovu večer…Prepoznaješ se u ovoj priči?

Svi mi mijenjamo različite uloge kroz našu svakodnevnu rutinu, neke od njih su nam draže, a neke manje drage, no sve one čine nas jedinstvenom osobom.

Ghetaldus pomaže izraziti onu verziju nas koja nam je u određenom trenutku potrebna – bilo da se radi o slobodi (leće), o samopouzdanju na poslovnom sastanku ili ispitu (dioptrijske naočale) ili eleganciji ili opuštanju (sunčane naočale).

I upravo su ove životne uloge glavna tema najnovije Ghetaldusove image kampanje.

Od štreberice do frajerice u samo nekoliko sekundi ili možda i direktor i party animal u istom danu…Majka ili glumica…A zašto ne oboje?

Naočale su jedan od ključnih dijelova slagalice naše vanjštine i pomažu nam istaknuti našu osobnost i da se predstavimo drugima upravo onakvima kakvi stvarno jesmo. Naočale stavljamo i za dodatnu dozu samopouzdanja, bilo da se radi o ispitu, sastanku ili misterioznosti i eleganciji sunčanih okvira, ovisno o ulozi koju u tom trenutku imamo.

Kao najdugovječnija optika na hrvatskom tržištu, Ghetaldus je mjesto koje ima sve potrebno kako bi nam omogućio da izrazimo sve svoje životne uloge - od moderne opreme, preko vrhunskih stručnjaka, do najmodernijih kolekcija naočala. U Ghetaldus optiku možeš doći ako trebaš napraviti kontrolu vida (koja je ovdje besplatna) ili ako trebaš napraviti pregled vida za svog mališana, naučiti kako se stavljaju leće ili se jednostavno želiš počastiti novim sunčanim naočalama prema posljednjim trendovima (ili možda trebaš sve navedeno?). Osim široke ponude najpoznatijih svjetskih brendova naočala, Ghetaldus se ponosi i svojim vlastitim brendom, u čijoj kolekciji se mogu pronaći modeli baš za svako oko.

Kroz stručne i personalizirane savjete, Ghetaldus optika ti omogućava da zablistaš u svakoj od svojih uloga, koliko god ih bilo i da ispričaš svoju unikatnu priču.

Ghetaldus. Priča u kojoj se vidiš.

Prijava korisnika

Niste loyalty član?

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatnu kontrolu vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji