ZEISS naočale za snijeg- vaš partner za pouzdanu zaštitu na padinama

Podijeli

   

Posebno razvijen za alpske zimske sportove, ZEISS naočale za snijeg učinkovito štite vaše oči od snijega, kiše i vjetra, kao i posebno akutnog UV-A i UV-B zračenja u visokim planinskim regijama. Patentirani dizajn povećava nosivost, udobnost i povećava vidno polje. Uživajte u modernoj zaštiti i odličnoj vidljivosti - u svim vremenskim uvjetima.

Skijanje i snowboard izlaže naše oči ekstremnim uvjetima. Snijeg i led na padinama reflektiraju sunčevu svjetlost, značajno povećavajući količinu UV zračenja, dok hladan vjetar i oborine otežavaju vidljivost. ZEISS naočale za snijeg stvorene su posebno za izazove koje postavlja alpski sport.

Uživajte u savršenoj UV zaštiti, optimalnom pristajanju, velikom vidnom polju i poboljšanom kontrastnom vidu i na jakom suncu i pri difuznom svjetlu. Ove su naočale iznimno robusne i lagane – s velikim izborom elegantnih okvira i nijansi.

Stil za svaki ukus.

Kolekcija ZEISS naočala za snijeg sadrži mnogo različitih modela u atraktivnim bojama za žene, muškarce i djecu, a dostupne su s velikim izborom leća za svaku potrebu. Sve ZEISS naočale su u skladu s međunarodnim standardima.

ZEISS naočale za snijeg poboljšane su Performance ZEISS Ri-PelTM & hidrofobnim vodoodbojnim premazom koji se lako čisti, koji vam jamče najveću učinkovitost.

ZEISS kolekcija naočala za snijeg nudi niz različitih naočala dostupnih u 3 dizajna, a svi proizvedeni u Italiji:

  • Cilindričan
  • Izmjenjivi
  • Junior

CILINDRIČNI

Moderne i dizajnirane prema najnovijim modnim trendovima, a jedan od benefita je da se u njih može ugraditi leća s vašom dioptrijom.

IZMJENJIVI

2 leće kojima možete kreirati svoj stil skijaških naočala, a koje ćete i dalje moći nositi u svim vremenskim uvjetima.

JUNIOR

Sigurnost i udobnost razvijena za najmlađe ljubitelje snježnih padina.

ZEISS naočale za snijeg

Učinkovita UV zaštita – čak i na jakom suncu

ZEISS rješenja za zaštitu vaših očiju.

Sunčeva svjetlost je znatno intenzivnija u planinama – a refleksije, poput onih uzrokovanih snijegom ili ledenim površinama, drastično povećavaju taj učinak. Nigdje zasljepljujući učinak sunca ili odsjaja nije gore nego ovdje. Rezultat: vaše su oči izložene znatno više sunčevog UV-A i UV-B zračenja nego inače.

ZEISS naočale za snijeg

ZEISS naočale za snijeg filtriraju 100% ovog zračenja do valne duljine od 400 nanometara, pružajući pouzdanu zaštitu vašim očima od opasnosti i mogućih oštećenja uzrokovanih sunčevom svjetlošću. Također osiguravaju idealan vid u svim vremenskim uvjetima, posebno kada je vidljivost ugrožena. To pruža dodatnu sigurnost, čak i pri velikim brzinama ili na nepoznatom terenu.

Kolekcija uključuje niz učinkovitih leća za svaku vremensku situaciju:

  • Za uvjete jakog osvjetljenja
  • Tamne nijanse i višeslojne leće
  • Za uvjete slabog osvjetljenja
  • Lagane kontrastne nijanse
  • Za zahtjevne svjetlosne uvjete: serija ZEISS SONAR
  • Patentirana boja visokog kontrasta

ZEISS SONAR

Inovativna patentirana boja visokog kontrasta posebno razvijena za poboljšanje vida na snijegu i otkrivanje prepreka, poboljšavajući svjetlinu i kontraste boja. Suprotno standardnim filterima za blokiranje plave boje, ZEISS SONAR predstavlja specifičnu spektralnu krivulju koja djeluje kao plavi atenuator, ali ipak dopušta malo plave svjetlosti da dopre do oka - između 380-500 nm - za očitavanje snježnih nepravilnosti poput izbočina i udubljenja. Skijanje i snowboard postaju sigurniji.

Veliki viziri za vrhunski pogled.

Uživajte u beskompromisnoj izvrsnosti: ZEISS viziri za naočale za snijeg jamče izvrsnu vidljivost i osiguravaju da korisnik uoči prepreke tijekom skijanja ili daskanja – npr. drveće, promjene terena, izbočine ili litice.

Izmjenjivi stil ZEISS naočala za snijeg uključuje patentirani* dizajn: tanki umetak od pjene ne samo da maksimizira nosivost i udobnost, već i drastično povećava vidno polje u usporedbi s klasičnim naočalama s debljom pjenom.

ZEISS naočale za snijeg cilindričnog stila pružaju veliki zaslon za maksimalno vidno polje tijekom vožnje.

Optimalno prianjanje, otpornost na udarce.

Izvrsna udobnost zajamčena.

Bolji kontrastni vid, manje odsjaja. Optimalni premaz za vaše naočale za snijeg.

ZEISS naočale za snijeg imaju vizir od izdržljivog polikarbonata s dodatnim tvrdim zaštitnim premazom. Remen koji se lako postavlja ima silikonsku podstavu koja osigurava bolje prianjanje na kacigi. Kako bi se zajamčila dobra kompatibilnost s većinom kaciga, ZEISS naočale za snijeg opremljene su spojlerom koji se može ukloniti na vrhu okvira.

*ZEISS GOOGLES dostupne su ekskluzivno, na Vaš upit- [email protected]

Video: ZEISS naočale za snijeg

Video: ZEISS naočale za snijeg

Prijava korisnika

Niste loyalty član?

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatni pregled vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji