Ghetaldus Optika je prvi put u svoje 64 godine otvorila poslovnicu vlastite robne marke Ghetaldus

Podijeli

   

Ghetaldus optika s vama je već 64 godine! Priča Ghetaldus optike krenula je davne 1957. u ulici Gajeva 2c. Upravo onu u koju možete zalutati i danas, u nešto modernijem ruhu, a smještenom u samom centru grada. Sam rast Ghetaldus optike vidljiv je primjetnim povećanjem broja poslovnica kroz prošlu, 2020. godinu.

U svoje 64 godine Ghetaldus optika je svojom kvalitetom i stručnim znanjem naših optičara izgradila povjerenje te bila uz vas u najbitnijim i najvećim trenutcima vaših života.

Novitet s kojim smo obilježili ovaj ne tako mali rođendan je otvorenje GHETALDUS poslovnice u Arena Centru u kojoj možete pronaći isključivo dioptrijske okvire i sunčane naočale vlastite robne marke Ghetaldus..

Ono što već dobro znate je da u Ghetaldusu već 64 godine brinemo za zdravlje vaših očiju. Zato vam dajemo 64% popusta na sve dioptrijske okvire Ghetaldus robne marke. Popust koji se nikako ne propušta!

Ghetaldus. Vaše druge oči već 64 godine. Sigurnost i briga kojoj se vraćaju generacije.

Ghetaldus

Trendove je lako slijediti, no uz Ghetaldus kolekciju lako je postati onaj koji ih predvodi. Uvijek modno napredne i sposobne spojiti trendove i osobnost, sunčane naočale iz nove Ghetaldus kolekcije ističu se minimalističkim linijama i detaljima koji naglašavaju svaku nijansu vaše osobnosti, a možete ih kombinirati u različitim situacijama.

Pogledaj Ghetaldus

Ghetaldus Optika je prvi put u svoje 64 godine otvorila poslovnicu vlastite robne marke Ghetaldus Ghetaldus Optika je prvi put u svoje 64 godine otvorila poslovnicu vlastite robne marke Ghetaldus Ghetaldus Optika je prvi put u svoje 64 godine otvorila poslovnicu vlastite robne marke Ghetaldus Ghetaldus Optika je prvi put u svoje 64 godine otvorila poslovnicu vlastite robne marke Ghetaldus Ghetaldus Optika je prvi put u svoje 64 godine otvorila poslovnicu vlastite robne marke Ghetaldus

Izabrali smo za vas ...

Prijava korisnika

Niste loyalty član?

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatni pregled vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji