Uzmite predah od obaveza u danu i zaputite se u NOVU poslovnicu Ghetaldus optike smještenu u samome srcu centra Zagreba- Centru Kaptol.

Podijeli

   

Uzmite predah od obaveza i zaputite se u NOVU poslovnicu Ghetaldus optike smještenu u samome srcu Zagreba- Centru Kaptol.

U svom obnovljenom izdanju, Centar Kaptol je u središte pažnje stavio život posjetitelja dinamičnog dnevnog ritma koji cijene visoku kvalitetu proizvoda i aktivnosti kojima ispunjavaju malo slobodnog vremena koje imaju.

S obzirom na to da je Centar Kaptol prvi centar s premium ponudom sadržaja koji jednaki naglasak stavlja na shopping kao i na lifestyle, tako smo i mi prilagodili našu ponudu brendova. Premium svjetski poznati brendovi dostupni su vam na jednom mjestu! CELINE, DIOR, FENDI, GUCCI i mnogi drugi.

Do naše nove lokacije prošetajte od središnjeg zagrebačkog trga preko Tkalčićeve ulice te pogledajte što se sve krije u našoj bogatoj ponudi sunčanih i dioptrijskih naočala.

Posjetite našu shopping oazu u prizemlju centra, predahnite, a svoju kolekciju vama i nama najdražeg modnog dodatka upotpunite novim s potpisom svjetski poznatih premium brendova.

Vidimo se na lokaciji Nova Ves 17.

Vaš Ghetaldus.

Uzmite predah od obaveza u danu i zaputite se u NOVU poslovnicu Ghetaldus optike smještenu u samome srcu centra Zagreba- Centru Kaptol. Uzmite predah od obaveza u danu i zaputite se u NOVU poslovnicu Ghetaldus optike smještenu u samome srcu centra Zagreba- Centru Kaptol.

Prijava korisnika

Niste loyalty član?

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatnu kontrolu vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji