Usluge estetske dermatologije i estetske kirurgije lica u Poliklinici Ghetaldus

Podijeli

   

Novo u Poliklinici Ghetaldus: u suradnji sa specijalistom otorinolaringologije, subspecijalist plastične kirurgije Tomislavom Tomičevićem, dr.med pružamo usluge estetske dermatologije i estetske kirurgije lica.

VIše o zahvatima koje vam možemo ponuditi pročitajte u nastavku. Za informacije i narudžbe kontaktirajte nas na 01/6547072, 01/5545375, 0800222025 ili nas posjetite na adresi A. V. Holjevca bb, Zagreb.

BOTOX

Tretman botoxom je izuzetno učinkovit u tretiranju bora na licu nastalih ponavljajućim kontrakcijama podležećih mišića prilikom mimike. Relaksiranjem podležećih mišića bore će se ili smanjiti ili potpuno nestati ovisno o tome koliko su bile duboke neposredno prije tretmana.

Injekcije botoxa će ili poboljšati ili potpuno ukloniti neželjene bore nastale ponavljajućim kontrakcijama mišića.

Ako bore potpuno ne nestanu, pacijenti će i dalje imaju korist od tretmana, jer se relaksacijom mišića neće nastaviti njihovo daljnje produbljivanje iznad tretiranog mišića.

Tretman botoxom samo spriječava kontrakciju mišića u koji je injiciran, tretman ne uzrokuje utrnutost i neosjetljivost kože lica.

U početku su tretmani injekcijama botoxa potrebni češće, svaka 3 do 4 mjeseci kako bi se učinjene korekcije održale, a kasnije se kod većine pacijenta vrijeme između aplikacija produljuje.

Tretman je izuzetno jednostavan po principu „tretmana u pauzi za ručak“, gdje se pacijenti nakon tretmana vraćaju svojim uobičajenim aktivnostima bez primjetnog oticanja ili znakova bilo kakvog učinjenog zahvata.

FILERI

Injekcije dermalnih filera sadrže hijaluronsku kiselinu (HK) – tvar koja se normalno nalazi u koži, te stabilizira njenu strukturu, privlači i veže vodu, te poboljšava njen elasticitet. HK stimulira obnovu stanica kože, te je idealna za popunjavanje novnastalih prostora gdje je došlo do smanjenja volumena.

Dermalni fileri se koriste kako bi ispunili i izgladili bore i duboke brazde, te poboljšali izgled ožiljaka. Isto tako mogu se koristiti u svrhu obnavljanja mladenačkog izgleda vračajući licu volumen i svježinu u području obraza i usana, te naglašavajući prirodne konture donje čeljusti, brade i nosa.

Rezultati su vidljivi odmah, a optimalni nakon dva tjedna. Trajanje rezultata ovisi o tretiranom području, kao i o korištenom preparatu, a kreće se od 6 do 12 mjeseci. Dermalni se fileri postepeno razgrađuju u tijelu, a redovitim tretmanima se rezultati vrlo lako održavaju.

MEZOTERAPIJA

Tretman mezoterapije je jedan od najpopularnijih tretmana, a odnosi se na neinvazinu tehniku pomlađivanja i postizanja svježeg izgleda koristeći injekcije s finim iglama kako bi se aktivna supstanca dovela u srednji sloj kože tj. mezoderm. Tretmanom se usporava proces starenja kože, koža se rehidrira, uklanjaju se manje bore, te je moguće jače naglasiti određene dijelove lica.

Terapija je namjenjena svim dobnim skupinama, te se svaki tretman kreira individualno ovisno o potrebama klijenta.

Tretman mezoterapije provodi se po točno određenom rasporedu, ovisno o potrebama klijenata, kroz četiri do šest tretmana u razmacima od sedam do deset dana. Dodatni tretmani dogovaraju se naknadno, a odnose se na održavanje postignutih rezultata.

PRP TERAPIJE

Injekcije plazmom obogaćenom trombocitima (eng. Platelet Rich Plasma (PRP)) je tretman koji omogućuje sveukupno pomlađivanje kože poboljšavajući njenu teksturu i napetost, smanjujući vidljivost manjih bora i ožiljaka, te stimulirajući proizvodnju kolagena što posljedično dovodi svježeg i punijeg izgleda.

PRP je jednostavn tretman koji se sastoji od vađenja, procesuiranja i vraćanja male količine vlastite krvi. Tretmanom se tako u kožu vraćaju faktori rasta koji stimuliraju proces cijeljenja i proizvodnje kolagena, te pomlađuju kožu.

Rezultati tretmana postaju vidljivi za tri do četiri tjedna, a optimalni su za 12 tjedana. Preporučaju se tri tretmana sa razmakom od 4 tjedna za najbolje rezultate koji traju 12 do 18 mjeseci. Redoviti tretmani pomažu održavanju traženih rezultata.

OTOPLASTIKA

Otoplastika je kirurški postupak korekcije odstojećih uški u odraslih i djece. Cilj kirurškog zahvata je približiti uške glavi remodelirajući hrskavicu uha.

Stanje može biti jednostrano ili obostrano. Detaljnim pregledom odstojeće uške potrebno je odrediti uzrok, te izabrati potrebnu kiruršku tehniku kako bi konačni rezultat bio estetski prihvatljiv.

BLEFAROPLASTIKA

Blefaroplastika je kirurški postupak uklanjanja suvišne kože i masnog tkiva sa očnih kapaka. Koža oko očiju s godinama gubi elasticitet, pojavljuje se neželjen suvišak kože gornjih kapaka, vrećice u području donjih kapaka što licu daje dojam umornog i tužnog pogleda.

Cilj kirurškog zahvata je vratiti svjež izgled licu i otvoriti pogled.

LIP LIFT

S godinama udaljenost između baze nosa i crvenila gornje usne postaje sve dulja zbog djelovanja gravitacije, opuštanja ligamenata i promjena koje su posljedica promjena na zubalu i kostima lica, a osobu s izduženom gornjom usnicom osobu čini starijom. Operativni zahvat podizanja usnice „lip lift“ prilagođen je svakom klijentu. Indicira je kod klijenata nezadovoljnih rezultatima nekirurških metoda korištenjem dermalnih filera. Zahvat skraćuje gornju usnicu kako bi se vratio prirodan i pomlađeni osmjeh usklađujući odnos usnica, nosa i usta.

PREGLED I OPERACIJA MADEŽA

OPERACIJE OSTALIH PROMJENA NA KOŽI GLAVE I VRATA

OPERACIJA KSANTELAZMI

Prijava korisnika

Niste loyalty član?

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatni pregled vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji