Victoria’s Secret kolekcija ekskluzivno u Ghetaldus optici

Podijeli

   

Dizajnirane za glamuroznu, mladu, samouvjerenu ženu, nova kolekcija sunčanih naočala Victoria’s Secret slavi ženstvenost kroz svoje trendi okvire koji su ujedno seksi i sofisticirani. Kolekciju predvode cat eye modeli sunčanih naočala, geometrijski i uvijek klasični aviator i okrugli modeli koje je vrlo lako uklopiti u svakodnevne modne kombinacije.

Victoria’s Secret kolekcija ekskluzivno u Ghetaldus optici

Victoria’s Secret je ovom kolekcijom prvi puta izašla na tržište sunčanih naočala i dioptrijskih okvira, a odlikuju je ženstvene i klasične siluete. Kolekcija je prožeta okvirima različitih materijala- kombinacija acetata i metala na njima je jasno može vidjeti identitet koji donosi sam brand (kombinacija zlata, trendi leopard uzorka koji je inspiriran životinjskim printom kojeg možemo vidjeti u gotovo svakoj kolekciji donjeg rublja). Naravno, tu su i nezaboravne roze prugice, zlatne zvijezde i rozi detalji koji se nalaze na završetku ručica naočala. Zajedno, obje kolekcije- Victoria’s Secret i Victoria’s Secret PINK stvaraju osjećaj glamura i zavodljivosti, a ženama daju dozu samouvjerenosti.

Victoria’s Secret kolekcija ekskluzivno u Ghetaldus optici

SUNGLASSES COLLECTION

VS0021

Victoria’s Secret VS0021

Ove naočale rekreiraju poznati aviator model na futuristički način. Strukturu čini glatki ravni prijelaz koji se nalazi umjesto mosta naočala. Okvir je izrađene od acetata, a u boji mu u potpunosti odgovaraju i leće koje gradient efektom prelaze iz tamnije u svjetliju nijansu. Kao i svaki model, i ovaj ima prepoznatljiv rozi završetak na ručicama koji ujedno i podiže cijeli dizajn naočala.

VS0022

Victoria’s Secret VS0022

Uzak i izdužen okvir. Ovaj seksi cat-eye model sunčanih naočala izdvaja se nešto većim, geometrijskim okvirom izrađenim od acetata, a svojim drugačijim oblikom ostavlja dojam glamura koji slavi ženstvenost.

VS0023

Victoria’s Secret VS0023

Sofisticirani model koji svojom pojavom ostavlja snažan dojam. Unatoč printu koji se nalazi na ručicama, vrlo su jednostavne za upotpunjavanje svakodnevnih kombinacija. Od ostatka kolekcije izdvaja ih poznati leopard print koji se nalazi na prije spomenutim ručicama, a prožet je raznim bojama i tonovima istih. Prepoznatljivi zlatni logo ukrašava strane naočala, a krajeve ručica krasi poznata roza boja.

VS0024

Victoria’s Secret VS0024

Ove trendi naočale ističu se zbog svoje inovativnog geometrijskog oblika, a stakla bez okvira daju im potpuno drugačiji- avant-gardni look. Dolaze u tri boje, s međe ručice krasi zlatni logo kao i neizbježni rozi krajevi istih. Zrcalne leće upotpunjuju jedino ovaj model Victoria’s Secret kolekcije sunčanih naočala, a njima ostavljaju snažan dojam glamura.

Novu Victoria’s Secret kolekciju sunčanih i dioptrijskih naočala pronađite od danas- ekskluzivno u Ghetaldus prodavaonicama i na našem web shopu.

Vaš Ghetaldus

Prijava korisnika

Niste loyalty član?

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatni pregled vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji