Novi brend Bolon stigao u Hrvatsku, te se nalazi ekskluzivno na policama Ghetaldus optika

Podijeli

   

Otkrijte sve o brendu Bolon, te provjerite najljepše modele!

Nakon što je zaludio ljubitelje naočala diljem globusa, vrhunski svjetski brend sunčanih naočala Bolon svoje je mjesto pronašao i u Ghetaldus optikama. Bolon Eyewear osnovan je ne tako davne 2003. godine. Do 2014. osvojio je velik broj nagrada zahvaljujući kojima je 2015. godine lansiran na internacionalna tržišta. O brzom razvitku iz godine u godinu govore brojke, a danas modele naočala Bolon možemo pronaći u čak 45 država. Bolon odlikuju individualnost, moderan dizajn i jedinstveni stil. Misija mu je poticati ljude da izraze svoju individualnost u svakom trenutku života nudeći široku paletu jedinstvenih modnih dizajna- od klasičnog, elegantnog do retro-modernog kako bi zadovoljio baš svaki stil.

Sa željom da osiguraju vrhunsku udobnost nošenja, Bolon Eyewear odabire vrhunske materijale i inovativne napredne tehnike koje nude lakoću okvira koji savršeno odgovaraju vašem stilu. Modeli su dizajnirani u Italiji s jedinstvenom međunarodnom vizijom, gdje se prate najnoviji modni trendovi. Svaki okvir izrađen je pojedinačno, od kvalitetnih materijala koji nude lakoću, otpornost i savršenu prilagodbu svim karakteristikama lica.

Hailey Baldwin, dvadeset jednogodišnja glumica, manekenka i voditeljica koja je brendu Bolon donijela osvježenje

Jedna od inovacija i prednosti koje treba istaknuti su i leće koje reagiraju na intenzitet svjetla. Prelaskom iz otvorenog u zatvoreni prostor leće će se u potpunosti neprimjetno prilagoditi intenzitetu UV svjetla. Tipični prijelaz traje od 38 sekundi do postizanja potpunog učinka, osiguravajući vašim očima potpunu ugodu. Bolon Eyewear nudi savršenu kombinaciju modernog dizajna i visoke kvalitete po pristupačnoj cijeni.

Bolon Brend ambasadori

Od 2015. Do danas, Bolon su predstavljaju četiri svjetski poznata lica. Prva ambasadorica bila je francuska glumica Sophie Marceau, a spoj dobro poznatog nonšalantnog francuskog chica, senzualnosti i individualnosti savršeno je opisao tada lansirane modele Bolon naočale. Četvrto mjesto na globalnoj ljestvici i nova ambasadorica- Anne Hathaway bili su ključni događaji 2016. godine. Novo lice- novi modeli. Sofisticirani, romantični klasici s minimalnom zaigranosti, sasvim dovoljnim da naočale postanu savršeni modni dodatak.

Davika Hoorne- ljubiteljica urbanog, modernog i sasvim suprotnog- glamuroznog stila bila je brend ambasadorica 2017. godine. Upravo takvi bili su i modeli naočala. Boja, jedinstveni dizajn, udobnost i bogatstvo izbora ne dopušta vam da pogriješite s odabirom pravih naočala.

Hailey Bieber, Bolon Ambassador

Najnovije lice, od 2018. Godine je Hailey Baldwin- dvadeset jednogodišnja glumica, manekenka i voditeljica koja je brendu donijela osvježenje. Velika ljubiteljica mode, glamura i svjetskih trendova predstavlja novi, mladenački stil Bolon naočala.

Dizajnirane s namjerom da se uklope u svakodnevni život žena različitih stilova i najvažnije potiču da se oslobode i izrazite svoju osobnost bez praćenja modnih trendova koji se stalno mijenjaju.

Usudite se potaknuti osobni rast. Stremite za većim, izazovnijim, novim. Odaberite svoje Bolon sunčane naočale ekskluzivno u Ghetaldus optikama diljem zemlje i ispričajte svoju BOLON priču. Moj stil. Moj Bolon.

Hailey Bieber & Bolon sunčane naočale

Bolon sunčanie naočale, ekskluzivno na policama Ghetaldus optika Bolon sunčanie naočale, ekskluzivno na policama Ghetaldus optika Bolon sunčanie naočale, ekskluzivno na policama Ghetaldus optika Bolon sunčanie naočale, ekskluzivno na policama Ghetaldus optika

Prijava korisnika

Niste loyalty član?

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatni pregled vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji