FENDI DeFender

Podijeli

   

FENDI DeFender, Sunčane naočale avant- gardnog dizajna koje nas vraćaju u pedesete

„Fabulous Fifties“ ili „Nevjerojatne pedesete“. Doba Cadillaca, zvonolikih suknji i haljina, marama u kosi i nezaobilaznih- sunčanih naočala.


Izvor: Pinterest

Retro stil pedesetih zasigurno je imao ulogu u kreiranju FENDI DeFender kolekcije sunčanih naočala- proljeće/ ljeto 2019. Spoj karakterističnog točkastog („polkadot“) uzorka i avant-gardnog dizajna rezultirala je eklektičnim, ali podjednako ženstvenim modelima sunčanih naočala.

U Fendijevoj DeFender kolekciji možemo pronaći dva modela sunčanih naočala: cat-eye te okvir geometrijski oštrijih linija.

FENDI DeFender

Cat-eye model sunčanih naočala karakterizira inovativan „butterfly“ dizajn. Leće su tanke i uske, a dolaze u četiri boje: crvena, lila, narančasta, siva. Izrazito lagan okvir napravljen je od kombinacije metala i optila koji je naglašen uvrnutim- retro točkama.

FENDI DeFender
FENDI DeFender
FENDI DeFender

Geometrijski model ima nešto oštrije linije, a karakterizira ga inovativan okvir- ravnih i zaobljenih linija. Okvir je također izrađen od optila i metala i dolazi u pet boja- metalni okvir s crveno crnim točkama i prozirnim lećama, metalni okvir s crveno crnim točkama i lećama s efektom ogledala, crni okvir sa sivim lećama, svijetlo plavi okvir sa sivim lećama te bijeli sa zlatnim lećama.

Spoj jednostavnosti i uvrnutosti pokazao se kao savršeni spoj za modernu ženu koja je izazovna ali podjednako sofisticirana. Odabir svojih modnih kombinacija prihvatite kao igru. Usudite se nositi točkice, a odabirom FENDI DeFender modela sunčanih naočala unesite dozu glamura i nezaobilazne avant- garde. Modeli DeFender kolekcije dostupni su u Ghetaldus optikama diljem zemlje i na našem webshopu.

FENDI DeFender FENDI DeFender FENDI DeFender

Prijava korisnika

Niste loyalty član?

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatni pregled vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji