Predstavljanje nove kolekcije naočala Cutler&Gross u Ghetaldus optici

Podijeli

   

Osnovan 1969. godine, britanski brand luksuznih naočala Cutler&Gross kombinira vrhunsku talijansku izradu i eklektičan britanski dizajn.

Već desetljećima, okviri Grahama Cutlera i Tonyja Grossa poznati su po svojoj nezamjenjivoj reputaciji i stilu, a kao takvi mnogi modeli naočala pronašli su se u kolekcijama i velikog broja svjetskih celebrityja.

Ovom kreativnom dvojcu, danas ambasadorica i glavna dizajnerica Marie Wilkinson, pridružila se 1982. godine. Uvrnuti ali opet potpuno prirodan osjećaj za trendove, boje i sam dizajn Marie je prvi puta pokazala 1983. godine, kada je Cutler & Gross prvi puta predstavio kolekciju naočala, ručno izrađenih u Cadoru, Italiji.

Ovoga četvrtka Marie nam se pridružila u poslovnici Ghetaldus optike – Ban centar, te u intimnoj blagdanskoj atmosferi osobno predstavila novu kolekciju Cutler&Gross naočala, a uz osebujnu Marie na ovom druženju pridružili su nam se i naši dragi suradnici i novinari.

Nova kolekcija prirodni je nastavak eklektičnog, nadrealističkog dizajna, te je još jedan dokaz statusa ovog branda na tržištu kada je u pitanju luksuz, kvaliteta i različitost svakog od modela iz kolekcije.

Kada se pak vratimo u povijest branda i prvi model u kolekciji naziva 0101 zajedno uz mnoge druge predstavljen je na Pariškom tjednu mode. Do danas tradicija se nastavila, a uz Pariški, modele Cutler&Gross možemo vidjeti i na tjednu mode u Milanu.

Redizajn povijesnog okvira francuskog branda Fidela, kojeg je nosila Audrey Hepburnu filmu Charades iz 1963. godine obilježila je 1987. godinu, a nakon toga svjetski poznata klijentela je samo rasla.

Iggy Pop, Madonna, Sting, Princeza Diana, Grace Jones i mnogi drugi prepoznali su jedinstvenost i kvalitetu ovog britanskog branda luksuznih naočala.

Od 2001. godine do danas brand je surađivao sa svjetski poznatim dizajnerima (Victoria Bechkam, Rei Kawakubo’s - Comme Des Garçons, Giles Deacon, Maison Martin Margiela…), otvorio trgovine u najvećim svjetskim gradovima, a danas brand Cutler&Gross možete pronaći i u Ghetaldus poslovnicama diljem Hrvatske (Zagreb- Ban Centar, Gajeva, Arena Centar) Osijek, Rovinj, Split- Voćni trg, te Split City Centar One), te uskoro i na www.ghetaldus.hr

Unatoč polustoljetnoj tradiciji, ovaj renomirani fashion brand luksuznih naočala na posustaje s diktiranjem novih trendova u svijetu naočala, te nas iznova oduševljava novim kolekcijama.

Modeli iz nove kolekcije

1353-03 GODFATHER GREY & COPPER SUNGLASSES

Inspiriran najprodavanijim modelom 0822, ove sunčane naočale u obliku slova D izrađene su od kombinacije najkvalitetnijeg metala i acetata, a ono što ih karakterizira je specifičan most u obliku ključanice. Okvir je rezan iz jednog komada što kvalitetu, otpornost i stabilnost ovih naočala diže na potpuno novu razinu. Naočale koje također odgovaraju ovom stilu su 0822 i 1319.

1353-03 GODFATHER GREY & COPPER SUNGLASSES

1359-04 MOONDUST BLUE & GUNMETAL SUNGLASSES

Upečatljiv, oversized model sunčanih naočala kombinira skulpturalno brušene metalne naplatke i most izrađen od acetata. Na početku samih ručica nalazi se poznati potpis branda Cutler&Gross, a ono što ovaj model izdvaja od drugih je most prošaran uzorkom kornjačevine u modroj boji.

1359-04 MOONDUST BLUE & GUNMETAL SUNGLASSES

1358-02 CAMO OPTICAL GLASSES

Model 1358 je novi moderni klasik koji je inspiriran poznatim okvirom 1007. Ovaj model karakterizira hipo-alergeni i hiper-fleksibilni laminirani most. Četvrtasti okviri naglašeni su tankim okvirom izrađenog od najkvalitetnijeg acetata i nosnim kapicama promjera 12 mm. Upravo ta kombinacija ih čini izrazito laganim i odličnim odabirom za svakodnevno korištenje ovih dioptrijskih naočala.

1358-02 CAMO OPTICAL GLASSES

1350-01 BLACK TAXI OPTICAL GLASSES

Model 1350 je klasični cat eye okvir koji je izrađen od acetata, a dostupan je kao dioptrijski okvir, te okvir sunčanih naočala. Kombinacija acetata u dvije boje sasvim običan okvir pretvara u statement modni dodatak.

1350-01 BLACK TAXI OPTICAL GLASSES

Predstavljanje nove kolekcije naočala Cutler&Gross u Ghetaldus optici Predstavljanje nove kolekcije naočala Cutler&Gross u Ghetaldus optici Predstavljanje nove kolekcije naočala Cutler&Gross u Ghetaldus optici Predstavljanje nove kolekcije naočala Cutler&Gross u Ghetaldus optici Predstavljanje nove kolekcije naočala Cutler&Gross u Ghetaldus optici Predstavljanje nove kolekcije naočala Cutler&Gross u Ghetaldus optici Predstavljanje nove kolekcije naočala Cutler&Gross u Ghetaldus optici Predstavljanje nove kolekcije naočala Cutler&Gross u Ghetaldus optici

Prijava korisnika

Niste loyalty član?

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatni pregled vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji