Novi brandovi u Ghetaldus optici

Podijeli

   

Zahvaljujući Luxeoptic Ltd, našem vjernom suradniku koja broji preko 10 svjetski poznatih brandova (Dita, Dita Lancier, Cutler&Gross, Paul Smith, Garrett Leight, Mr. Leight, Thom Browne, Christian Roth, Dita Epiluxury te La Loop), naša ponuda sunčanih i optičkih okvira naočala se proširila.

Ghetaldus optika u suradnji s Luxeoptic Ltd od sada prva u Hrvatskoj donosi nove kolekcije navedenih brandova koji su izvrstan spoj funkcionalnosti i kvalitete, ali uz njih ćete zasigurno biti i u trendu. Odabir pravih okvira sunčanih ili optičkih naočala je investicija u budućnost koja se uistinu isplati.

U našim poslovnicama imate mogućnost vidjeti kolekcije naočala i pronaći savršeni okvir za sebe, a ovoga puta Luxeoptic Ltd na tržište nam je donio nešto u potpunosti novo- brand Dita Epiluxury- unikatni i limitirani brand, onaj koji vas čini jedinstvenim, a možete ga pronaći isključivo u našim poslovnicama Split-Voćni trg te Zagreb-Ban Centar.

Brand Cutler&Gross, ove godine slavi okruglih 50 godina postojanja, te je također jedan od noviteta Ghetaldus poslovnica. Uvrnutog dizajna, kreativne i jedinstvene. Tako bismo najbolje opisali ovaj Britanski brand sa izradom u Italiji. Jedinstvenost boja i oblika nije jedino što ovaj brand čini drugačijim- svaki od modela je također i ručno izrađen što opet u prvi plan stavlja kvalitetu ovog branda.

Dita Lancier je brand koji je namijenjen muškarcima i prilagođen njihovim potrebama. Leće ovog branda su rađene u 3 kategorije ( zrak, voda, kopno ) te će vam odgovarati neovisno o stilu života. Istražujući potrebe ljudi koji su najbolji u ovim kategorijama ( Max Verstappen - vozač formule 1 , Kirby Chambliss - Red Bull Race, Peter Burling - kormilar, osvajač olimpijskog zlata i srebra ), tvornici ovog branda stvorili su najbolje okvire i stakla koji osim svoje funkcionalnosti imaju i estetsku stranu.

Navedene brandove od sada možete pronaći u našim Ghetaldus poslovnicama, a uskoro ih možete očekivati i na našem web shopu. Pratite naše društvene mreže, jer će te baš na njima prvi saznati novosti iz svijeta naočala.

Vaš Ghetaldus ♡

Prijava korisnika

Niste loyalty član?

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatni pregled vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji