MARC JACOBS: „Ideja stvaranja novog identiteta i svakodnevno igranje različitih uloga, zvanih život.“

Podijeli

   

Globalna modna ikona Marc Jacobs, prepoznatljiv je po ekscentričnom luksuznom stilu koji određuje trendove 21. stoljeća. Iako stvara od 1984., svake godine povećava se broj sljedbenika koji s nestrpljenjem očekuju svaku novu kolekciju ovog modnog dizajnera.

Uvijek jedinstvena kolekcija odjeće i modnih dodataka, inspirirana je svakodnevnim promjenama u kulturi, glazbi, umjetnosti i najvažnije, osobnim usponima i padovima samog dizajnera.

MARC JACOBS

Marc Jacobs uvijek naglašava kako ne želi da njegove kolekcije izazovu osjećaj nostalgije. Ono što želi potaknuti jest misao kako uvijek može biti bolje od početno osmišljenog - napredak, rast i prenamjena predmeta koji su nosivi u svakom trenutku.

Ono što također opisuje Jacobsa su optimizam, idealizam, osjećaj zajednice i nezaobilazna grunge subkultura. Hibrid punka i metala vidljiv je u svakoj Marcovoj kolekciji. Udoban, opušten stil koji je stvoren da ne mari o tome što drugi misle.

MARC JACOBS

Zaigrane i neočekivane kolekcije stvorene su da ljubitelje ovog ekstravagantnog modnog dizajnera zavrte oko malog prsta. Slavlje života, optimizma, originalnosti i ljubavi prema samome sebi. Potreba živjeti sada i biti najbolja verzija sebe.

Nova kolekcija Marc Jacobs sunčanih naočala upravo predstavlja tu dozu nedozvoljene nostalgije, ali i vrišti odvažnim stavom, individualnosti i androgenim karakteristikama.

MARC JACOBS MARC495/S*1

MARC495/S*1

Odvažne boje i sama modelistika sunčanih naočala vraća nas u 80-te godine prošlog stoljeća. Kolekcija sunčanih naočala je spoj najkvalitetnijeg acetata i metala koji ne mogu ostati neprimijećeni, a upravo će ove jeseni biti jedini modni dodatak koji morate imati u svojoj kolekciji.

MARC JACOBS MARC497GS*1

MARC497GS*1

Svaki od modela dolazi s must-have dodatkom - lančićem koji je prije svega praktičan te nezaobilazno efektan u nadolazećoj hladnoj sezoni, dobro poznatoj kao i "sweater weather".

Modele sunčanih naočala nove kolekcije MARC JACOBS potražite na našem webshopu te odabranim Ghetaldus poslovnicama.

 

Dopustite si pronaći lijepo u drugačijem i neobičnom. Upravo takve nesavršene stvari su zanimljivije od svega što ste do sada upoznali.
Vaš Ghetaldus

Marc Jacobs

Kolekcije sunčanih naočala i dioptrijskih okvira dizajnera Marc Jacobsa kombiniraju konvencionalne modele sa najinovativnijim tehnikama i vrhunskom kvalitetom. Idealni su za žene i muškarce koji žele naglasiti vlastitu osobnost i stil.

Pogledaj Marc Jacobs

Prijava korisnika

Niste loyalty član?

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatni pregled vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji