Ghetaldus - novo desetljeće u kojem izlazimo van okvira

Podijeli

   

Nova lica, novi vizualni identitet, neka nova pravila… Nova godina za GHETALDUS Optiku, uistinu je rezultirala valom promjena koje nisu mogle ostati neprimjećene.

Suradnja modnog dvojca KLISAB i Ghetaldusa svakako je događaj koji je snažno obilježio početak 2020. godine, a našu vlastitu marku Ghetaldus osvježio nekim novim modelima dioptrijskih i sunčanih naočala.

Suradnja optičkog diva i modnih dizajnera nove generacije zapravo je tek uvod u ono što nas očekuje ove godine, ali i u budućnosti. Zahvalni onima koji su godinama uz nas, odlučili smo pružiti nešto novo i onima koji svoju tradiciju tek stvaraju.

Godina izlaska „Van okvira“ ne bi bila moguća bez nove, kreativne energije agencije Saatchi & Saatchi Hrvatska. Njihovo poigravanje s dugo čuvanom tradicijom rezultiralo je stvaranjem nove suvremenosti, stvaranje novog, upečatljivog identiteta kojim se Ghetaldus Optika vrlo lako može istaknuti od ostalih na našem tržištu.

Novim vizualnim identitetom Gethaldus je napravio iskorak prema "premium generic" dizajnu koji će mu omogućiti jasnu, jednostavnu i konzistentnu komunikaciju na svim suvremenim komunikacijskim platformama, te u svim statičnim i video formatima. Nepredvidivost a opet konzistentnost brandinga koju donosi osvježeni Ghetaldusov vizualni identitet razvijen je kako bi osnažio poziciju Ghetaldusa kao modnog ali istovremeno i kao vodećeg trgovačkog branda.’

Za Ghetaldus ovo je korak naprijed u daljnjem razvoju koji naravno sa sobom nosi jačanje i proširenje svoje ponude. Uz naš vlastiti brand KLISABzaGhetaldus na policama naših optika od ovog proljeća se nalaze i novi modeli sunčanih naočala. Naime, uz dioptrijske okvire vlastite marke GHETALDUS i GHETALDUS LUXE ponudu širimo također vlastitom markom GHETALDUS SUN koja će svojim modelima sunčanih naočala zadovoljiti potrebe čak i onih najizbirljivijih.

Tradicija je nešto što se čuva, a mi smo se s našom odlučili malo poigrati te našu priču, renomirane hrvatske optičke kuće učiniti još posebnijom.

Ono što nikako ne smijemo izostaviti je druga godina postojanja našeg webshopa koji se pozicionirao kao broj jedan online destinacija za shopping iz udobnosti vlastitog doma. Rastite s nama, ako već niste i pridružite se ovom „valu“ svjetskih trendova, te u samo 3 klika osigurajte najbolje modele sunčanih naočala poznatih svjetskih dizajnera.

Van okvira

Ghetaldus - novo desetljeće u kojem izlazimo van okvira

Ghetaldus - novo desetljeće u kojem izlazimo van okvira Ghetaldus - novo desetljeće u kojem izlazimo van okvira Ghetaldus - novo desetljeće u kojem izlazimo van okvira

Izabrali smo za vas ...

Prijava korisnika

Niste loyalty član?

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatnu kontrolu vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji