BALMAIN EYEWEAR

Podijeli

   

Jedinstvena silueta i suvremeni izgled sunčanih naočala nove generacije koji odražava način na koji pripadnici "Balmainove vojske" - žive svoj život.

OVO NIJE BILO ORIGINALNI PLAN.

Skoro godinu dana, kreatvni tim BALMAINa i AKONIa razvijao je plan predstavljanja nove kolekcije BALMAIN X AKONI sunčanih naočala. Dogovorili su se da će nova linija prepoznatljivog dizajna biti premijerno predstavljena na reviji Oliviera Rousteinga tijekom svjetski poznatog Pariškog tjedna mode. To predstavljanje bi BALMANU i AKONIJU zajamčilo maksimalnu izloženost, te bi svima pružilo potrebno vrijeme za izradu svih prezentacijskih materijala, uključujući i novu web stranicu AKONI LUIGIANO- svjetski poznatog luksuznog branda naočala.

Ali tada je Olivier Rousteing vidio konačan dizajn linije sunčanih naočala te je shvatio da ih mora imati odmah, neovisno o nadolazećem tjednu mode.

#BALMAINEYEWEAR

Poput svog poznatog DB sakoa, traperica i tenisica, i ovo je BALMAINov proizvod za koji je od samih početaka predviđeno da se ukopi u dnevnu garderobu svakog kupca.

"Lud ​​sam za cijelom linijom, ali postoji jedan poseban dizajn koji mi se jako svidio", napominje Rousteing.

"Čitav tim mogao je uočiti moju ljubav prema tom jedinstvenom modelu u svakoj fazi razvoja - zbog čega su ga odlučili nazvati "Wonder Boy ".

Sunčane naočale, koje Oliver Rousteing nosi od samog jutra ime su dobile prema Rousteingovom autobiografskom filmu- „Wonder Boy“, a sofisticirani dizajn je inspiriran modernom kulturom 21. stoljeća. Proizvodi se u ograničenim količinama, a ubrzo je prepoznat kao model naočala koji u svojoj kolekciji mora imati svaki sljedbenik Oivera Rousteinga tzv. #BALMAINARMY.“

BALMAIN X AKONI WONDER BOY
BALMAIN X AKONI WONDER BOY

*#BALMAINARMY- Balmain je modni pionir u uspostavljanju novih načina izravne komunikacije sa svojim sljedbenicima i kupcima. Jedan vrlo popularan način komunikacije je onaj putem društvenih mreža. Kao što je Olivier Rousteing već više puta objasnio, obraćajući se svojoj #BALMAINARMY digitalno nudi novi mu način komunikacije putem koje iskreno razgovara onima koji su zainteresirani naučiti nešto više o BALMAINU, kolekcijama i samom Rousteingu - uklanjajući svaku potrebu za filterima ili posrednicima.

BALMAIN X AKONI
BALMAIN X AKONI

Nova kolekcija AKONI za BALMAIN jasno se podudara s jedinstvenim DNK kodom i lako prepoznatljivim kodovima povijesne Pariške kuće. Snažan, često hrabar stil nove kolekcije odražava asertivan, samouvjeren duh današnje BALMAINove vojske.Zlatni detalji koje možemo uočiti u kolekciji podsjećaju na zlatne medaljone i pozlaćene gumbe Pierrea Balmaina, kao i važnost neizbježnog luksuza Oliviera Rousteinga.

"Baš kao i mi, Olivier voli pomicati granice." primjećuje Rosario Toscano, akonijev predsjednik uprave. „Poznat je po tome što voli unijeti nove, ne spojive detalje s luksuzom dok razmišlja na iznenađujuće, nove načine, dok neprestano gradi ono što je naslijedio i oslanja se na znanje najboljih svjetskih majstora. To je i naš model rada. Kao i BALMAIN, AKONI radi samo sa najkvalitetnijim materijalima i najboljim majstorima. Zato se naša tvornica nalazi u Luganu, a dizajniramo u Los Angelesu, dok proizvodimo u Japanu, oslanjajući se na globalni tim stručnjaka koji nam omogućava stvaranje vrste naočala koje se savršeno usklađuju s potpuno modernom, no još uvijek povijesnom kućom poput BALMAINa. "

BALMAIN X AKONI NEW BALL 202
BALMAIN X AKONI NEW BALL 202

Budite i vi dio ove povijesne priče te u ekskluzivno odabranim poslovnicama GHETALDUS OPTIKE (SPLIT: Trg braće Radića 10, DUBROVNIK: Dr. Ante Starčevića 49, ZAGREB: Ban Centar- Augusta Cesarca 4) pronađite model naočala iz nove kolekcije BALMAIN X ACONI koji će postati glavni modni dodatak vaše dnevne garderobe. Upravo odabirom ovog luksuznog branda postajete dio #BALMAINARMY (BALMAIN vojske), dio nekog novog svemira u koje se promiče važnost kulture 21. stoljeća.

"MODA JE REVOLUCIJA, A NE EVOLUCIJA"

Olivier Rousteing

Balmain x Akoni

BALMAIN danas predstavlja savršeni spoj baštine povijesne pariške kuće s odvažnim i modernim vizijama kreativnog direktora BALMAINA -Oliviera Rousteinga, koji je odlučan dizajnirati odjeću i modne dodatke koji odražavaju način na koji se njegova generacija danas želi oblačiti i izražavati. Rezultat je uistinu jedinstvena i prepoznatljiva silueta, stil i stav koji se grade na jedinstvenom ručnom radu koji slavi jedinstveno nasljedstvo koje je Oliveru predao osnivač branda BALMAIN - Pierre Balmain.

Pogledaj Balmain x Akoni

Prijava korisnika

Niste loyalty član?

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatnu kontrolu vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji