Bausch + Lomb

Tijekom posljednjih 165 godina, Bausch + Lomb postao je globalno obilježje za inovacije i kvalitetu. Naši nadareni i motivirani kolege neumorno rade na izmišljanju novih materijala, projektiranju novih tehnologija i u konačnici donose nove inovacije kako bi pomogli ljudima da vide bolje da žive bolje.

Na tržištu imamo tri široke kategorije proizvoda

Njega vida: Naša ponuda kontaktnih leća obuhvaća čitav spektar načina nošenja i uključuje poznata imena robnih marki kao što su ULTRA, Biotrue ONEday, PureVision, SofLens, Boston i Optima. Naši proizvodi za njegu leća uključuju Biotrue i kemijski dezinficijens marke renu za meke kontaktne leće, kao i liniju proizvoda za čišćenje GP kontaktnih leća iz Bostona.

Farmaceutski proizvodi: Naši proizvodi liječe širok raspon očnih bolesti, uključujući glaukom, alergije na oči, konjunktivitis, bolesti suhog oka i mrežnice. Nudimo vlasničke i generičke lijekove dostupne na recept, kapi za oči bez recepta i druge lijekove. Naša linija vlastitih Rx proizvoda uključuje antibakterijske kapi za oči Besivance, steroidne kapi za oči Lotemax, Alrex i Zylet te Retisert i Vitrasert za liječenje bolesti mrežnice. Izvan SAD-a, neselektivni beta blokator, Carteol; Minims, kapi za jednu dozu bez konzervansa; i Liposic mast za suho oko. Vodeći OTC proizvodi uključuju očne vitamine Ocuvite i PreserVision, kapi za suhe oči Soothe i Alaway kapi za alergije.

Katarakta i vitreoretinalna kirurgija: Nudimo čitav niz proizvoda, uključujući intraokularne leće i sustave za isporuku koji sadrže IOL-ove Crystalens, SofPort i Akreos, linije opreme za fakoemulzifikaciju Stellaris i Millennium te druge kirurške instrumente i uređaje, uključujući Storz liniju instrumenti.

Na prvi pogled

Tvrtka je započela 1853. u Rochesteru u New Yorku kao mala optička radnja koja je prerasla u korporaciju vrijednu više milijardi dolara s otprilike 12 000 zaposlenih širom svijeta i s proizvodima dostupnim u više od 100 zemalja. U listopadu 2007. Warburg Pincus vodio je akviziciju tvrtke Bausch + Lomb, koja je prije bila tvrtka NYSE kojom se javno trgovalo. U kolovozu 2013. godine Bausch + Lomb preuzela je tvrtka Bausch Health Companies Inc., ranije poznata kao Valeant Pharmaceuticals International, Inc., i postala je odjel za njegu očiju tvrtke Bausch Health.

Volite Bausch + Lomb? Pogledajte još ...

Prijava korisnika

Niste loyalty član?

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatni pregled vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji