Staro za novo

Podijeli

   

Zamijeni stare okvire za nove GRATIS ili uz popust već od 30%

Većina nas, osoba s dioptrijom, susrela se sa situacijom u kojoj su nam pukli okviri pa smo se našli u velikom problemu jer nam je svakodnevni život postao beskrajno otežan (čitanje, rad na računalu, gledanje u mobitel...). 
Sretnici među nama koji se nikad nisu našli u opisanoj situaciji, možda imaju drugi problem: možda nam se promijenila dioptrija i vrijeme je za nabavu drugih naočala ili se samo želimo počastiti novima koje će dodatno naglasiti naš jesenski modni stil.

U svim ovim situacijama zapravo ne znamo što ćemo sa starim okvirima koje nam je često žao baciti jer, iako su postali beskorisni, nekako su prirasli našim srcima prateći nas kroz bezbrojne životne izazove, a željeli bismo ih i zbrinuti na ekološki prihvatljiv način.

Zato je tu akcija Ghetaldus optike Staro za novo.

Sve što trebate učiniti jest donijeti svoje stare okvire (u kakvom god su stanju) u jednu od naših 85 poslovnica diljem Hrvatske. Ghetaldus će vaše stare okvire zamijeniti novima iz kolekcije Optico minus i to gratis.

Ako iz ponuđene palete gratis okvira ne pronađete odgovarajući model za sebe, pripremili smo širi asortiman uz popuste već od 30% koju čine okviri poznatih svjetskih brendova kao što su Dior, Fendi, Celine, Gucci, Max Mara i Max&Co by Safilo, zatim Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Diesel, Pierre Cardin, Victoria Secret,  Polaroid, Klisab i još mnogi drugi. Jedini uvjet sudjelovanja u akciji je kupovina naočalnih leća.

 Prije izrade svojih novih naočala preporučamo provjeriti dioptriju i napraviti kontrolu vida koja je u Ghetaldusu besplatna, a rade je vrhunski stručnjaci koristeći najmoderniju tehnologiju.

Akcija Staro za novo traje do kraja listopada 2023. godine.

Prijava korisnika

Niste loyalty član?

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatni pregled vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji