GHETALDUS OPTIKA I OVE GODINE (S)KIDA CIJENE DO KRAJA

Podijeli

   

Bliži se dan koji svi shoppingholičari s nestrpljenjem čekaju cijelu godinu. Radi se naravno o Black Fridayju – najboljem danu za kupovinu omiljenih naočala s vaše wish liste.

No ne morate biti pod pritiskom shoppinga u jednom danu na sam „crni“ petak 25.11. jer vas genijalni popusti u našim poslovnicama i na webshopu  – svima nama „najdražoj shopping destinaciji“ - čekaju cijeli tjedan!

Pitate se koliko smo ove godine spremni (s)kidati cijene?! Do vrtoglavih 70%, a popusti se odnose na naš asortiman sunčanih naočala, kao i dioptrijskih okvira.

U slučaju da ste za ovaj Black Friday pripremili nešto duži popis naočala te se nikako ne možete odlučiti koji model izabrati, savjetujemo vam da uzmete oba (ili možda i jedan više) - jer popusti nikada nisu bili veći. A ako niste za brzinski shopping već više volite kupovati hladne glave, imate cijeli tjedan za donošenje odluke. Uistinu jedinstveno shopping iskustvo koje, uz odlazak do vaše najbliže Ghetaldus poslovnice, možete također iskusiti i virtualno iz udobnosti vlastitog doma.

Dakle, pred nama nije samo Black Friday, nego BLACK WEEK koji će vas ostaviti bez daha!

Euforija zvana Black Friday samo što nije počela, a popusti koji se penju do 70% zasigurno će biti odlična uvertira za nadolazeću božićnu shopping groznicu. Štoviše, možda već sutra nabavite neke božićne poklone po super cijenama.

*Posjetite www.ghetaldus.hr i provjerite cjelokupnu ponudu podijeljenu u dvije popularne kategorije- sunce/dioptrija i naručite udobnosti svog doma u nekoliko klikova na webshopu, a za više upita možete i razgovarati s agentima u virtualnom shopu na našoj web stranici.

Akcija na web shopu traje 21.-28.11.2022, a u poslovnicama 23.-28.11.2022.

3,2,1… Krećemo! Vaš Ghetaldus.

Prijava korisnika

Niste loyalty član?

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatni pregled vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji