I ZA SUNCE I ZA SVAKI DŽEP – veliko ljetno sniženje sunčanih naočala do ČAK 60%

Podijeli

   

Kada osvježavate svoju garderobu za ljeto, komadi poput prozračnih haljina, trendi ljetnih sandala i nekoliko kupaćih kostima vjerojatno su prvi odjevni komadi na koje pomislite kada je u pitanju shopping, no podsjećamo da su upravo modni detalji ono što svakoj odjevnoj kombinaciji daje završni pečat. Stoga u torbu za plažu nikako ne zaboravite ubaciti par novih sunčanih naočala koje će vam biti pri ruci za sve prilike - od jutarnjeg trčanja do odlaska na plažu ili možda i miljama daleko dok putujete na neku egzotičnu destinaciju.

Dok birate savršen par sunčanih naočala, trebate imati na umu nekoliko ključnih pitanja. Prvo, želite li klasičan ili trendi model? Možda ste više za povratak u prošlost i retro stil ili pak  za sportsku eleganciju? Ili tijekom svog dana mijenjate uloge, od poslovne ujutro do „ partijanerske“ navečer i želite kombinaciju različitih modela?

Prije nego što pronađete sunčane naočale savršene baš za vaše lice, uživajte u isprobavanju različitih modela i poigrajte se sa stilovima, a sigurni smo da vaša potraga za najpoželjnijim parom završava u Ghetaldus optici. U 90-ak trgovina u Hrvatskoj Ghetaldus optika nudi nove kolekcije naočala najpoznatijih svjetskih brendova u kojima možete pronaći modele za baš svako oko, a od 04.07. svoj savršeni par možete pronaći po cijeni sniženoj do 60%.

Naočale koje nosimo govore svijetu tko smo. Zato ne propustite veliko ljetno sniženje sunčanih naočala i odaberite svoj savršeni ljetni par.

Ghetaldus. Priča u kojoj se vidiš.

*Ljetno sniženje traje od 04.07. do 29.08.2022.

Prijava korisnika

Niste loyalty član?

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatni pregled vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji