OSJETITE POTPUNU UDOBNOST I PRUŽITE POTREBNU ZAŠTITU OD PLAVE SVJETLOSTI SVOJIM OČIMA UZ LEĆE NOVE GENERACIJE I TO SVE UZ GHETALDUS PAKET VEĆ OD 699 KN

Podijeli

   

Kombinacija okvira naočala i potpune zaštite za vaše oči najbolje je rješenje za one koji su se preselili u privremeni „home office“. Ekrani koji su nam uvijek u vidnome polju te na dohvat ruke zapravo povećavaju broj provedenih sati na pametnim uređajima. Naravno, nakon što se vratimo u urede, naočale još uvijek ostaju savršeni saveznik koji će baš u svakome trenutku savršeno štititi vaše oči te smanjiti naprezanje i osjećaj umora. Upravo zato samoj ili samome sebi poklonite ovog pomoćnika u radu jer vjerujte nam, nećete požaliti, to je najmanje što možete napraviti za sebe te na vrijeme krenuti brinuti o zdravlju svojih očiju.

Ako provodite sate uz računalo, sigurno vam se nekad dogodilo da vas oči peckaju, žare ili suze te da postanu crvene, a ponekad se javi i glavobolja. Svi znamo da nije dobro provoditi previše vremena uz ekrane naših uređaja, a dodatan razlog je i plava svjetlost koju oni emitiraju. Dugotrajna izloženost plavom svjetlu dovodi i do propadanja naših vidnih stanica, a najviše šteti mlađim osobama.

Postoji nekoliko načina na koje se možete zaštititi od plave svjetlosti, a jedan od njih su naočale čija stakla imaju poseban sloj koji ne propušta plavo svjetlo pa tako pomažu da manje naprežemo oči.

Naočalne leće sa zaštitnim slojem od plave svjetlosti posebno su razvijene za ljude koji puno vremena provode u zatvorenom i izloženi su plavo-ljubičastoj svjetlosti LED dioda, kao i zaslonima televizora, računala ili tableta. Stakla odražavaju dijelove plavo-ljubičaste svjetlosti koju emitiraju ti izvori, sprječavajući ulazak svjetlosti u oko. Plavo-ljubičasto svjetlo je posvuda, iako njegov intenzitet jako varira. Izloženost štetnom plavo-ljubičastom svjetlu uvelike se razlikuje u zatvorenom i na otvorenom prostoru, upravo je iz tog razloga važno imati adekvatno blokiranje plavo-ljubičaste svjetlosti, ovisno o njenom intenzitetu te aktivnosti kojom se bavite.

GHETALDUS PAKETI- uključuju dioptrijske okvire vlastite robne marke Ghetaldus i Ghetaldus Lux, a u koje će biti ugrađene naočalne leće za zaštitu od plavog svjetla dioptrije 0.00 i to promotivnoj cijeni od 699 kn.

Paket 699,00kn (Ghetaldus okvir 399,00kn + 300,00kn leće)

Paket 799,00kn (Ghetaldus okvir 499,00kn + 300,00kn leće)

Paket 899,00kn (Ghetaldus okvir 599,00kn + 300,00kn leće)

Paket 999,00kn (Ghetaldus okvir 699,00kn + 300,00kn leće)

Paket 1099,00kn (Ghetaldus okvir 799,00kn + 300,00kn leće)

Paket 1199,00kn (Ghetaldus okvir 899,00kn + 300,00kn leće)

 

Ponudu dioptrijskih okvira marke Ghetaldus i Ghetaldus Lux provjerite u vama najbližoj Ghetaldus poslovnici i pružite pravovremenu zaštitu i brigu svojim očima.

Akcija vrijedi od 17.12.2021. – 01.03.2022.

Prijava korisnika

Niste loyalty član?

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatni pregled vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji