BESPLATNA KONTROLA VIDA - SVE ŠTO TREBATE ZNATI PRIJE ZAKAZIVANJA KONTROLE VIDA U GHETALDUS OPTICI

Podijeli

   

 

BESPLATNA KONTROLA VIDA

 

Besplatna kontrola vida uključuje pregled vida, odnosno vidne oštrine, a izvršavaju ga optometristi.

Optometrist je stručnjak koji nakon završenog preddiplomskog stručnog studija stječe zvanje, „Stručni prvostupnik, inženjer optometrije“.

Optometrist nakon završenog studija stječe kompetencije samostalnog određivanja refrakcijskih pogrešaka oka, ergonomiju gledanja, te propisivanje potrebnog pomagala za korekciju istih. Prvenstveno se to odnosi na mjerenje vidne oštrine radi korekcije kratkovidnosti, dalekovidnosti i astigmatizma. Također je osposobljen za prepoznavanje anomalija vidnog sustava te savjetovanje o korištenju svih pomagala za korekciju vidne oštrine. Pri tome se koriste postupci objektivne i subjektivne refrakcije, analiza binokularnog vida i mjerenje vida na blizinu.

Optometristi su usko specijalizirani za određivanje stupnja vidne oštrine, te posjeduju vrhunsko znanje o vrstama dioptrijskih naočala i kontaktnih leća. Slijedom toga optometrist je osposobljen raditi cjelokupni proces od određivanja stupnja vidne oštrine, savjetovanja za optička pomagala te na kraju i prodaju pomagala.

Optometristi su također osposobljeni za prepoznavanje određenih bolesti oka, uz upućivanje klijenta liječniku oftalmologu. Optometristi ni na koji način ne smiju vršiti nikakve zahvate na oku ili liječenja oka. Također nije dopušteno korištenje bilo kakvih lijekova i primjena istih.

U današnje vrijeme su svakodnevne obaveze koje smo obavljali bez imalo razmišljanja postale svojevrstan izazov. Upravo je iz tog razloga Ghetaldus optika svojim vjernim kupcima omogućila online narudžbe na besplatnu kontrolu vida!

Sigurno i jednostavno u svega nekoliko klikova pronađite najbližu poslovnicu i vama idealan termin za pregled.

Ghetaldus optika je u svoje poslovanje implementirala odgovarajuće epidemiološke mjere vođena strogim epidemiološkim naputcima tako da je ograničila maksimalan broj kupaca u isto vrijeme u trgovini, ali i vrijeme interakcije između korisnika usluge besplatne kontrole vida i djelatnika. Obavezna je i dezinfekcije ruku i stavljanja zaštitnih maski za nos i usta prije same kontrole vida, klijenta i optometriste.

Isto tako vodimo strogu evidenciju o možebitnoj pojavi infekcije COVID-19 virusom u našim poslovnicama kako bi žurno obavijestili lokalne vlasti, te mogli sprovesti odgovarajuće epidemiološke mjere kako bi se zajedno osjećali potpuno sigurno.

Odaberite Ghetaldus. Simbiozu struke, znanja i raznolike ponude koja garantira savršeni odabir dioptrijskih naočala čak i onima najizbirljivijima.

Ghetaldus optika, briga za Vaše oči koja traje već 65 godina

Prijava korisnika

Niste loyalty član?

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatni pregled vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji