BIJELE SUNČANE NAOČALE: TREND KOJI SE NA VELIKA VRATA VRAĆA I OVOG LJETA

Podijeli

   

Dobro je poznato da nam ne treba sunce da bismo nosili sunčane naočale, ali ono je definitivno poticaj. Budući da nam je ljeto pred vratima, vrijeme je da podignete svoj svakodnevni stil na novu razinu s ovim modnim dodatkom, a mi vam donosimo neke od modela najtraženijih bijelih sunčanih naočala ove sezone.

Vjerujemo da jedva čekate odabrati savršeni par sunčanih naočala, nakon godinu dana provedenih uglavnom u zatvorenom prostoru. Ljeto nas mami na izlazak iz kuće, a sunce lagano provocira da u kolekciju dodamo novi par, toliko traženih bijelih sunčanih naočala.

Nenametljivo, nametljive. Minimalizam koji će biti savršeni izbor za nadopunu ljetnih modnih kombinacija, koje su uglavnom sve samo ne neutralna kombinacija boja.

*Modele sunčanih naočala iz naše foto galerije pronađite u vama najbližoj Ghetaldus poslovnici ili na www.ghetaldus.hr.

BIJELE SUNČANE NAOČALE: TREND KOJI SE NA VELIKA VRATA VRAĆA I OVOG LJETA BIJELE SUNČANE NAOČALE: TREND KOJI SE NA VELIKA VRATA VRAĆA I OVOG LJETA BIJELE SUNČANE NAOČALE: TREND KOJI SE NA VELIKA VRATA VRAĆA I OVOG LJETA BIJELE SUNČANE NAOČALE: TREND KOJI SE NA VELIKA VRATA VRAĆA I OVOG LJETA BIJELE SUNČANE NAOČALE: TREND KOJI SE NA VELIKA VRATA VRAĆA I OVOG LJETA

Prijava korisnika

Niste loyalty član?

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatni pregled vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji