KLISABzaGhetaldus & ZEISS DuraVision® BlueProtect naočalne leće

Podijeli

   

Dobitna kombinacija za one koji žele ostati odani svojem modnom izričaju te u isto vrijeme brinuti o zdravlju svojih očiju

KLISABzaGhetaldus, najpoželjnije dioptrijske naočale, sada su dostupne i  za one koje žele zaštititi svoje oči od štetne plavo- ljubičaste svjetlosti, a u isto vrijeme biti cool bez puno truda. Ove takozvane "naočale za ekran" (bez dioptrijskog parametra, +/- 0.00) savršeno štite vaše oči, dok u vaš svakodnevni život unose dašak stila i modernog dizajna.

Novi koncept, kojim se okrećemo široj publici. KLISABzaGhetaldus kolekcija dizajnirana je da odgovara baš svakoj generaciji i u svakome trenutku. Univerzalna, ali tako jednostavna elegancija upravo je sve što vam treba u vašoj svakodnevici.

Slijedite novo staru tradiciju Ghetaldus optike te odaberite visoku kvalitetu i zaštitu za svoje oči uz ekskluzivnu weekend online ponudu ZEISS DuraVision® BlueProtect naočalnih leća te KLISABzaGhetaldus dioptrijskog okvira.

ZEISS DuraVision® BlueProtect i štetna plavo ljubičasta svjetlost ekrana

Ako provodite sate uz računalo, sigurno vam se nekad dogodilo da vas oči peckaju, žare ili suze te da postanu crvene, a ponekad se javi i glavobolja. Svi znamo da nije dobro provoditi previše vremena uz ekrane naših uređaja, a dodatan razlog je i plava svjetlost koju oni emitiraju. Dugotrajna izloženost plavom svjetlu dovodi i do propadanja naših vidnih stanica, a najviše šteti mlađim osobama.

Postoji nekoliko načina na koje se možete zaštititi od plave svjetlosti, a jedan od njih su naočale čija stakla imaju poseban sloj koji ne propušta plavo svjetlo pa tako pomažu da manje naprežemo oči.

DuraVision® BlueProtect tvrtke ZEISS posebno razvijen za ljude koji puno vremena provode u zatvorenom i izloženi su plavo-ljubičastoj svjetlosti LED dioda, kao i zaslonima televizora, računala ili tableta. ZEISS DuraVision® BlueProtect odražava dijelove plavo-ljubičaste svjetlosti koju emitiraju ti izvori, sprječavajući ulazak svjetlosti u oko. Plavo-ljubičasto svjetlo je posvuda, iako njegov intenzitet jako varira. Izloženost štetnom plavo-ljubičastom svjetlu uvelike se razlikuje u zatvorenom i na otvorenom prostoru, upravo je iz tog razloga važno imati adekvatno blokiranje plavo-ljubičaste svjetlosti, ovisno o njenom intenzitetu te aktivnosti kojom se bavite.

Pitate se kako kombinirati i na koji način koristiti KLISABzaGhetaldus dioptrijski okvir s ugrađenim ZEISS DuraVision® BlueProtect naočalnim lećama? U nastavku vam donosimo par zanimljivih ideja!

ZA FASHIONISTE

Ovo je pravi trenutak za sve ljubitelje ovog branda- bez dioptrije. Znamo koliko volite dizajn dioptrijskih okvira te smo vam upravo s ovom ekskluzivnom ponudom omogućili potpunu zaštitu za vaše oči i cool look puno truda. Sve što trebate napraviti je odabrati jedan od dioptrijskih okvira KLISABzaGhetaldus koji će savršeno odgovarati vašoj modnoj kombinaciji. Sa ili bez lančića za naočale? Mi u svakome trenutku biramo lančić koji će dodatno podignuti svaku odjevnu kombinaciju, a vi ga možete koristiti i kao lančić uz koji će vam ove fashion naočale uvijek biti na dohvat ruke te u svakome trenutku štiti vaše oči od štetne plavo- ljubičaste svjetlosti.

IZVOR: @klisab.official

IZVOR: @klisab.official

COOL ALI I PRAKTIČAN MODNI DODATAK ZA MASKU

2020. godinu obilježila je borba s COVID-om, međutim kako bi masku- nov i neizbježan dodatak našem svakodnevnom životu, učinili zanimljivijom za nošenje te zapravo osigurali da se u svakome trenutku nalazi uz nas, odlučili smo dodati KLISABzaGhetaldus lančić koji se pokazao kao savršeno te istovremeno praktično rješenje. Jedan mali life hack koji nam se toliko svidio da smo ga odlučili podijeliti upravo s vama! :) Kombinacija maske i dioptrijskog okvira sa ugrađenim ZEISS DuraVision® BlueProtect lećama daje i više nego potpunu zaštitu, ekskluzivno na www.ghetaldus.hr.

KLISABzaGhetaldus I ZEISS DuraVision® BlueProtect, KOMBINACIJA KOJA JE SAVRŠENI SAVEZNIK I POMOĆNIK U RADU OD KUĆE

Kombinacija fashion okvira naočala i potpune zaštite za vaše oči najbolje je rješenje za one koji su se preselili u privremeni  „home office“. Ekrani koji su nam uvijek u vidnome polju te na dohvat ruke zapravo povećavaju broj provedenih sati na pametnim uređajima. Naravno, nakon što se vratimo u urede, naočale još uvijek ostaju savršeni saveznik koji će baš u svakome trenutku savršeno štititi vaše oči te smanjiti naprezanje i osjećaj umora. Upravo zato samoj ili samome sebi poklonite ovog pomoćnika u radu od kuće, vjerujte nam, nećete požaliti, to je najmanje što možete napraviti za sebe te na vrijeme krenuti brinuti o zdravlju svojih očiju.

Akcija KLISABzaGhetaldus & ZEISS DuraVision® BlueProtect naočalnih leća vrijedi do 25.01.2021. ili do isteka zaliha, te se odnosi samo na online narudžbe.

Izabrali smo za vas ...

Prijava korisnika

Niste loyalty član?

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatnu kontrolu vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji