Zaštitne naočale ekskluzivno u ponudi Ghetaldus optike

Podijeli

   

Pandemija COVID-19 dovela je, između ostalog, do izvanrednih mjera u očuvanju zdravlja u oftalmološkim ordinacijama i optikama, u vidu ograničenih kontakata kupac-pacijent s optičarima i oftalmolozima.

Ghetaldus optika na neko vrijeme je obustavila svoje poslovanje kako bi se mogla u potpunosti pripremiti i pružiti svoje usluge sa najvišim higijensko-epidemiološkim standardima, kako svojim djelatnicima tako i našim vjernim kupcima.

S tradicijom duljom od 60 godina Ghetaldus optika sinonim je za kvalitetu u industriji na domaćem tržištu, a kao vodeća optika u Hrvatskoj, prva je u svoju ponudu ortopedskih pomagala odlučila uvrstiti ZAŠTITNE NAOČALE, koje će vas i vaše radnike zaštititi od štetnih čestica.

Zaštitne naočale

ZAŠTITNE NAOČALE dizajnirane su kako bi se mogle koristiti i preko vaših - dioptrijskih uz najveću udobnost prilikom nošenja. Krila su napravljena od gumiranog materijala kako ne bi izazvala osjećaj nelagode prilikom dužeg korištenja, a nakon korištenja dovoljno ih je prebrisati alkoholnim ili bilo kojim dezinfekcijskim sredstvom koji neće naštetiti kvaliteti naočala.

Ponudu ZAŠTITNIH NAOČALA možete provjeriti na našem webshopu, te našoj poslovnici Gajeva 2c, Zagreb.

Čuvajte sebe i svoje radnike,
Vaš Ghetaldus

Prijava korisnika

Niste loyalty član?

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatni pregled vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji