Veliki povratak na scenu zahvaljujući Dior Visor Club1 modelu sunčanih naočala

Podijeli

   

Prva asocijacija na vizire su svakako umirovljeni bračni parovi koji su vrijeme provodili na golf terenima diljem svijeta ili se možda ipak sjećate srpanjskog izdanja časopisa Vogue iz 1991 godine i Cindy Crawford. Svjetski model je tada osvojio svijet u sportskom izdanju s dignutom kosom u konjski rep noseći vizir na glavi.

Skoro tridest godina nakon, jedan modni dodatak za glavu napravio je veliki povratak na svjetsku modnu scenu i sigurni smo da i vi želite plijeniti poglede na plaži noseći ih na glavi ovo ljeto. Nakon fotografija s odmora svjetske modne ikone Kim Kardashian i njezinih Dior Visor Club1 sunčanih naočala zajedno sa sestrom Kourtney, Dior je postavio novi ultimativni hit među trendsetericama.

Dior Visor Club1

Ovaj upečatljiv i impresivan model dolazi u žutoj, plavoj, narančastoj, ali i crnoj boji, te definitivno osvaja trendesterice diljem svijeta.

Brendirani logo “J’ADIOR” u crno-bijeloj boji u potpunosti označava retro model ovih dizajnerskih naočala.

Nakon velikog povratka PVC odjeće, glomaznih tenisica, trapera u svim oblicima, te majica sa logotipom vodećih svjetskih brandova, možemo reći da je ovo ipak najveći „fashion comeback“ u 2018.-oj godini.

Dior Visor Club1

Prijava korisnika

Niste loyalty član?

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatni pregled vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji