Cvrtila Siniša, dr.med. spec.oftalmolog, ravnatelj

Cvrtila Siniša, dr.med. spec.oftalmolog, ravnatelj

Siniša Cvrtila, dr. med., oftalmolog, diplomirao je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2001. godine. Nakon završenog pripravničkog staža u Domu zdravlja Zapad u trajanju od godine dana, zapošljava se na Sveučilišnoj klinici Vuk Vrhovac gdje radi na dijabetološkom odjelu u trajanju od 6 mjeseci. Nakon toga započinje specijalističku izobrazbu iz oftalmologije 2003. godine u Kliničkoj bolnici Sestre milosrdnice pod mentorstvom prof. dr. sc. Z. Mandića. Specijalistički ispit položio je 2007. godine od kada i radi u Poliklinici Ghetaldus. Tijekom rada u poliklinici pohađao je tečajeve stručnog usavršavanja iz područja strabologije, fitanja kontaktnih leća, glaukoma, te redovito prisustvuje na kongresima i seminarima iz oftalmologije.

Glavno polje interesa rada su prednji segment oka, kontaktologija, glaukom te dječja oftalmologija. Svakodnevne aktivnosti obuhvaćaju opće oftalmološke dijagnostičke i terapijske procedure (korekcije vidne oštrine, tonometrija, pregled fundusa, skijaskopija) kod pacijenta oboljelih od raznih bolesti.

Prijava korisnika

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatni pregled vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.

Pretplatite se na naš Newsletter

Budite prvi koji će saznati o ekskluzivnim ponudama, novim uslugama i još mnogo toga.

Unesite ispravnu Email adresu.
Izričito se slažem da želim primati GHETALDUS newsletter, znam da mogu lako otkazati pretplatu u bilo kojem trenutku i prihvaćam izjavu o povjerljivosti podataka.