dr. med. Božena Križanić, spec. oftalmolog

dr. med. Božena Križanić, spec. oftalmolog

Dr. med. Božena Križanić, spec. oftalmolog, diplomirala je na Medicinskom fakultetu u Zagrebu 1997. Nakon pripravničkog staza u bolnici Bračak, Zabok i Sisak, započela specijalizaciju iz oftalmologije za bolnicu “Sv. Duh”, Zagreb. Specijalistički ispit položila je 1983. godine u KBC Rebro, a kasnije radila do 1990. u bolnici “Sv. Duh” na Očnom odjelu. Glavno područje rada je ambulantni rad s pacijentima u općoj, te strabološkoj i kontaktološkoj ambulanti. Završila tečaj ultrazvuka oka, aplikaciju Avastina, radila godinama kontaktne leće. U Poliklinici Ghetaldus u Sisku radi u općoj ambulanti s različitom kazuistikom i dobnom skupinom od male djece do starijih pacijenata, te kontaktne leće. U radu se koristi oftalmoskopom, skijaskopom, biomikroskopom, keratometrijom, lensmetrom te tonometrom.

Prijava korisnika

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatni pregled vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.

Pretplatite se na naš Newsletter

Budite prvi koji će saznati o ekskluzivnim ponudama, novim uslugama i još mnogo toga.

Unesite ispravnu Email adresu.
Izričito se slažem da želim primati GHETALDUS newsletter, znam da mogu lako otkazati pretplatu u bilo kojem trenutku i prihvaćam izjavu o povjerljivosti podataka.