Boršić Melanija, dr.med. spec.oftalmolog

Boršić Melanija, dr.med. spec.oftalmolog

Dr. Melanija Boršić diplomirala je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2000. godine. Nakon završenog pripravničkog staža na OB Sveti Duh u trajanju od godine dana 2002. godine položila je državni ispit i stekla odobrenje za samostalni rad.

2008. godine započinje specijalističku izobrazbu iz oftalmologije na KB Sestre Milosrdnice. Tijekom specijalističke izobrazbe završila je Poslijediplomski specijalistički studij iz oftalmologije na Medicinskom fakultatu u Zagrebu.

Specijalistički ispit položila je 2013. godine, te od tad radi u Poliklinici Ghetaldus. Tijekom specijalističke izobrazbe i nakon nje pohađala razne tečajeve trajne edukacja i simpozije (vidno polje, binokularnost, ambliopija, tečaj emulzifikacije- osnovni koraci i komplikacija, praktična refrakcija.). Član Hrvatskog oftalmološko društva, Hrvatskog društva za kataraktu i refraktivnu kirurgijum i Europskog udruženja za kataraktu i refraktivnu kirurgiju.

Glavno polje interesa rada su bolesti prednjeg segmenta oka: sindrom suhog oka, mrena, glaukom i kontaktologija. Svakodnevne aktivnosti obuhvaćaju dijagnostičke i terapijske procedure kod pacijenta oboljelih od raznih bolesti oka.

U radu se koristi dijagnostičkim pomagalima kao što je OCT, VP Octopus, i Profiler, pahimetar.

Prijava korisnika

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatni pregled vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.

Pretplatite se na naš Newsletter

Budite prvi koji će saznati o ekskluzivnim ponudama, novim uslugama i još mnogo toga.

Unesite ispravnu Email adresu.
Izričito se slažem da želim primati GHETALDUS newsletter, znam da mogu lako otkazati pretplatu u bilo kojem trenutku i prihvaćam izjavu o povjerljivosti podataka.