Boršić Melanija, dr.med. spec.oftalmolog

Boršić Melanija, dr.med. spec.oftalmolog

Dr. Melanija Boršić diplomirala je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2000. godine. Nakon završenog pripravničkog staža na OB Sveti Duh u trajanju od godine dana 2002. godine položila je državni ispit i stekla odobrenje za samostalni rad.

2008. godine započinje specijalističku izobrazbu iz oftalmologije na KB Sestre Milosrdnice. Tijekom specijalističke izobrazbe završila je Poslijediplomski specijalistički studij iz oftalmologije na Medicinskom fakultatu u Zagrebu.

Specijalistički ispit položila je 2013. godine, te od tad radi u Poliklinici Ghetaldus. Tijekom specijalističke izobrazbe i nakon nje pohađala razne tečajeve trajne edukacja i simpozije (vidno polje, binokularnost, ambliopija, tečaj emulzifikacije- osnovni koraci i komplikacija, praktična refrakcija.). Član Hrvatskog oftalmološko društva, Hrvatskog društva za kataraktu i refraktivnu kirurgijum i Europskog udruženja za kataraktu i refraktivnu kirurgiju.

Glavno polje interesa rada su bolesti prednjeg segmenta oka: sindrom suhog oka, mrena, glaukom i kontaktologija. Svakodnevne aktivnosti obuhvaćaju dijagnostičke i terapijske procedure kod pacijenta oboljelih od raznih bolesti oka.

U radu se koristi dijagnostičkim pomagalima kao što je OCT, VP Octopus, i Profiler, pahimetar.

Prijava korisnika

Niste loyalty član?

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatnu kontrolu vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji