Tomljanović Tanja, dr.med. spec.oftalmolog

Tomljanović Tanja, dr.med. spec.oftalmolog

Dr. med. Tanja Tomljanović, diplomirala na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1992. Nakon završenog pripravničkog staža u OB “Dr. Ivo Pedišić” u Sisku polaže stručni ispit 1993. Od 1993. do 1995. radi kao liječnik obiteljske medicine. 1995. počinje raditi kao pripravnik na Očnom odjelu OB “Dr. Ivo Pedišić” u Sisku. Specijalistički staž iz oftalmologije obavila na KB “Sr. Milosrdnice” u Zagrebu. Specijalistički ispit položila 2002., a 2006.g.polaže ispit za sudskog vještaka medicinske struke. Redovito prisustvuje stručnim domaćim i stranim kongresima, simpozijima i tečajevima. U Poliklinici Ghetaldus oftalmologija zaposlena od 2004.

Bavi se općom oftalmologijom koja uključuje korekciju za naočale, kontaktne leće, upalne bolesti oka, dijagnostika mrene, liječenje povišenog očni tlak te pregledima za vozače, upise na fakultet, posao.

Prijava korisnika

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatni pregled vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.

Pretplatite se na naš Newsletter

Budite prvi koji će saznati o ekskluzivnim ponudama, novim uslugama i još mnogo toga.

Unesite ispravnu Email adresu.
Izričito se slažem da želim primati GHETALDUS newsletter, znam da mogu lako otkazati pretplatu u bilo kojem trenutku i prihvaćam izjavu o povjerljivosti podataka.