dr. sc. Behin Šarić Ivana, dr.med.

dr. sc. Behin Šarić Ivana, dr.med.

Ivana Behin Šarić, dr.med., spec. oftalmologije, diplomirala je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2007. godine. Nakon završenog pripravničkog staža u OB “Dr. T. Bardek” Koprivnica započinje specijalističku izobrazbu iz oftalmologije na KB “Sveti Duh” u Zagrebu pod mentorstvom dr.sc. Jelene Petrinović – Dorešić. Specijalistički ispit položila je u rujnu 2014. nakon čega je radila kao oftalmolog u OB “Dr. T. Bardek” Koprivnica. Od veljače 2018. radi u Poliklinici Ghetaldus na lokacijama Zrinjevac, Jarun i Siget. 

U lipnju 2019. završava poslijediplomski doktorski studij Biomedicina i zdravstvo pri Medicinskom fakultetu u Zagrebu i brani doktorski rad pod naslovom: „Postnatalni porast tjelesne mase kao prognostički čimbenik za razvoj retinopatije nedonoščadi“ (mentor: prof.dr.sc. Nenad Vukojević).

Bavi se općom oftalmologijom, a glavno polje interesa joj je dječja oftalmologija.

Prijava korisnika

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatni pregled vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.