dr. sc. Behin Šarić Ivana, dr.med.

dr. sc. Behin Šarić Ivana, dr.med.

Ivana Behin Šarić, dr.med., spec. oftalmologije, diplomirala je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2007. godine. Nakon završenog pripravničkog staža u OB “Dr. T. Bardek” Koprivnica započinje specijalističku izobrazbu iz oftalmologije na KB “Sveti Duh” u Zagrebu pod mentorstvom dr.sc. Jelene Petrinović – Dorešić. Specijalistički ispit položila je u rujnu 2014. nakon čega je radila kao oftalmolog u OB “Dr. T. Bardek” Koprivnica. Od veljače 2018. radi u Poliklinici Ghetaldus na lokacijama Zrinjevac, Jarun i Siget. 

U lipnju 2019. završava poslijediplomski doktorski studij Biomedicina i zdravstvo pri Medicinskom fakultetu u Zagrebu i brani doktorski rad pod naslovom: „Postnatalni porast tjelesne mase kao prognostički čimbenik za razvoj retinopatije nedonoščadi“ (mentor: prof.dr.sc. Nenad Vukojević).

Bavi se općom oftalmologijom, a glavno polje interesa joj je dječja oftalmologija.

Prijava korisnika

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatni pregled vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.

Pretplatite se na naš Newsletter

Budite prvi koji će saznati o ekskluzivnim ponudama, novim uslugama i još mnogo toga.

Unesite ispravnu Email adresu.
Izričito se slažem da želim primati GHETALDUS newsletter, znam da mogu lako otkazati pretplatu u bilo kojem trenutku i prihvaćam izjavu o povjerljivosti podataka.