mr.sc. Voskresensky Horvat Tatjana, dr.med. spec.oftalmolog

mr.sc. Voskresensky Horvat Tatjana, dr.med. spec.oftalmolog

Mr. sc. Tatjana Voskresensky Horvat, dr.med. spec. oftalmolog, rođena 1964. u Zagrebu, gdje završava osnovno i srednje obrazovanje. Medicinski fakultet u Zagrebu završava 1988. Od 1988. do 1990. radi kao liječnik opde prakse u Domu zdravlja u Ivanić Gradu.

Od 1990. do 1991. radi u ulozi znanstvenog novaka na KBC Rebro-Zavod za nuklearnu medicinu. Od 1991. do 1995. radi na mjestu ultrasoničara u ambulanti za štitnjaču u KB“Sestre Milosrdnice“ u Zavodu za nuklearnu medicinu.

Od tuda potječe i njezin magistarski rad sa temom „ Značenje ultrazvuka i ciljane citološke punkcije u ranom otkrivanju lokalnih metastaza karcinoma štitnjače“. 1996. godine brani magistarski rad.

Od 1995. do 1999. godine provodi specijalizaciju iz oftalmologije na KBC Rebru. Od 2000. godine do sada radi kao specijalista oftalmolog u Poliklinici Ghetaldus u Domu zdravlja Siget-Zagreb. Radi u općoj oftalmološkoj ambulanti gdje provodi kompletne oftalmološke preglede. Obavlja i strabološke preglede odraslih i djece. Obavlja preglede za kontaktne lede, dijagnostiku i liječenje glaukoma i male operativne zahvate na vjeđama. Sudjeluje u pregledima i UZV izračunima i pripremama pacijenata za operacije mrene.

U periodu od 2000. godine na dalje stalno sudjeluje u kontinuiranoj edukaciji:

  • Sudjeluje na posljediplomskim tečajevima stalnog medicinskog usavršavanja I kategorije – 2000. “Rekonstruktivna i plastična kirurgija periokularnog područja“ gdje se osposobljava za korektivne zahvate u periokularnom području.
  • 2001. pohađa tečaj ultrazvučne oftalmološke dijagnostike. Stječe znanja o korištenju UZV-a u oftalmologiji.
  • 2001. pohađa seminar PediatricLowvision. Stječe znanja u radu sa teško slabovidnom djecom.
  • 2010. sudjeluje u OB Zadar u dijagnostici i terapijskim procedurama kod straboloških pacijenata.
  • 2011. pohađa tečaj optičke koherentne tomografije te dobiva znanja za rad i očitovanje nalaza OCT-a
  • 2012. Studijski boravak u Sveučilišnoj Očnoj Klinici u Muenchenu – odjel strabologija. Sudjeluje u dijagnostici i asistira kod straboloških operacija.
  • 2012. godine pohađa tečaj davanja injekcija Juvederm i Vistabel u Mariboru, Slovenija. Tu dobiva praktička znanja i vještinu primjene injekcijske terapije u estetskoj korekciji vjeđa.
  • 2014. godine pohađa Međunarodni tečaj“Aktualno u oftalmologiji 2014 Beograd, Srbija.
  • 2014. godine pohađa tečajeve o specijalnim, rijetkim kontaktnim lećama Rose K2 lećama i XL semi –scleralcontactlens.
  • Prisustvuje na domaćim i stranim stručno znanstvenim skupovima nekoliko puta godišnje.

Prijava korisnika

Naručite se za pregled

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.