mr.sc. Kulaš-Kezele Dunja, dr.med. spec.oftalmolog

mr.sc. Kulaš-Kezele Dunja, dr.med. spec.oftalmolog

Dr. Dunja Kulaš – Kezele, diplomirala je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci 1995. Nakon završenog pripravničkog staža u DZ Rijeka u trajanju od dvije godine polaže državni ispit 1997. godine. 1996. upisuje poslijediplomski studij Biomedicina, a 1997. poslijediplomski stručni studij iz Refrakcije i refrakcijske anomalije. 2003. godine polaže specijalistički ispit iz oftalmologije. 2012. godine magistrira s temom “Učinkovitost analoga prostaglandina u liječenju pacijenata s glaukomom otvoreno kuta.” Pohađa kontaktološki tečaj na Western Eye Hospital u Londonu te tečaj o Rose K lećama.

Glavno polje interesa rada su glaukom, kontaktologija te dječja oftalmologija.

Prijava korisnika

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatni pregled vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.

Pretplatite se na naš Newsletter

Budite prvi koji će saznati o ekskluzivnim ponudama, novim uslugama i još mnogo toga.

Unesite ispravnu Email adresu.
Izričito se slažem da želim primati GHETALDUS newsletter, znam da mogu lako otkazati pretplatu u bilo kojem trenutku i prihvaćam izjavu o povjerljivosti podataka.