Isabel Marant

Isabel Marant oličenje je pariške cool djevojke koja je, paradoksalno, stigla u sve krajeve svijeta - od američkog Zapada do Francuske rivijere. Stilom, koji kultni Vogue opisuje kao nomadski, modna kuća Isabel Marant postala je svojevrsni kult među modnom elitom.

Ljubav prema odjeći i materijalima koji su lagani i daju dojam živosti i kretnje dovela ju je u Studio Berçot, a kako je došla, nikada ga nije napustila. Dok neki sanjaju o kultnim ženama poput onih u sjajnim časopisima, Isabel oblači žene za njihov pravi život – šetnju gradom ili za vožnju na skuteru. Iz svoje radionice nikada ne pušta niti jedan komad, a da ga ne isproba na sebi.

Uvijek je poticala ručno izrađene kreacije, a svakom kolekcijom borila se za očuvanje tradicionalnih vještina, pristup koji naziva "održivost odjeće". Upravo je ta Isabelina potpuna nonšalantnost donekle zaslužna za svjetski uspjeh robne marke Isabel Marant. Kako sama kaže,oduvijek je točno znala kako se želi odjenuti, a u desetljećima od kada je osnovala svoj brand, ljudi diljem svijeta prihvatili su njezin ukus kao svoj.

Njezina sklonost prema komadima koji odišu osjećajem boemske nonšalantnosti također je ostala sveprisutna, a kako Isabel navodi, ona svoje kreacije zamišlja kao svestrane međusobne satelite koji trebaju nadići vrijeme.

Volite Isabel Marant? Pogledajte još ...

Prijava korisnika

Niste loyalty član?

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatni pregled vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji