JESENSKA PROMOCIJA ZEISS officelens

Podijeli

   

Bez obzira na vaš posao, bilo da ste arhitekt, novinar ili zaposlenik pozivnog centra, vaše će se oči sigurno suočiti s teškim izazovima na poslu. Provodimo sate u dubokoj koncentraciji, gotovo ne trepćući, a oči nam se prebacuju između blizine i daljine. Ovo je svojevrsni trening izdržljivosti za naše oči, što se posebno osjeti kada vid na blizinu postane otežan, a pomicanje pogleda zamorno.

Bez pravih naočala skloni smo prirodno zauzeti položaj koji izražava naš umor. Bolovi u leđima i vratu, ili suhe ili suzne oči, samo su neke od mogućih posljedica. Naše rješenje: ZEISS uredske leće. Uredske naočale optimizirane su za vaše vizualne potrebe za uredska okruženja, što znači da podržavaju vaše oči na pravi način. To omogućuje prirodno držanje, što znači da možete uživati ​​u ugodnijem vidu na poslu.

Što su uredske leće?

Zahtjevi našeg vida uvelike se razlikuju od posla do posla. Uloga koja uključuje dosta kontakta s klijentima – poput učitelja ili bankara – zahtijeva drugačiju vrstu podrške od uredskog posla poput onog u pozivnom centru. Vizualni profil arhitekta je jasan i razlikuje se od, recimo, novinara koji inače radi za računalom, za razliku od arhitekta koji radi za crtaćom pločom.

Dobar par uredskih naočala uzima u obzir te razlike međuudaljenosti u svom dizajnu i nudi prilagođene vidne zone. Ako kupite par ovakvih naočala, trebali biste ih prilagoditi što je točnije moguće posebnim vizualnim potrebama vašeg posla - to je jedini način da vaše oči budu opuštene na poslu.

Kako funkcioniraju ZEISS uredske leće?

ZEISS Office leće nude vrlo veliko vidno polje za optimalne rezultate na malim i srednjim udaljenostima (između 50 cm i 4 m), što ih čini idealnim za rad. Prilagođene su udaljenosti gledanja između vas i zaslona računala, udaljenosti do kupca ili kolege, a savršene su i za čitanje. To znači da će vaša glava i vrat biti u prirodnom, opuštenom položaju cijeli dan – što olakšava rad.

Optimizirane za digitalni svijet.
ZEISS uredske leće imaju dodatnu inovativnu značajku koja rad s digitalnim uređajima čini još lakšim: našu tehnologiju Digital Inside®. Bliska zona leća ima jedinstveno poboljšanje koje omogućuje udoban vid za tiskane i digitalne medije kao što su pametni telefoni, e-čitači i tableti, koji su često bliže od tradicionalnih medija: par uredskih leća koje mogu zadovoljiti potrebe digitalnog svijeta .

Dodatno: uredske leće sa zaštitom od plavog svjetla.

Izvori svjetlosti poput pametnog telefona, TV-a, LED svjetiljke ili prijenosnog računala emitiraju mnogo više plave svjetlosti nego ikad prije. Plava svjetlost potencijalno može izazvati pustoš na našim tjelesnim satovima, uzrokovati nesanicu ili nas spriječiti da se dobro naspavamo. Neki ljudi ovo smatraju neugodnim ili zamornim.

Veća udobnost postiže se korištenjem posebnog filtera plave svjetlosti ZEISS DuraVision® BlueProtect. Djeluje vrlo dobro na umjetnom svjetlu i pomaže ljudima koji traže način da zaštite svoje oči od plavo-ljubičastog svjetla. Uz filtar plave svjetlosti, leće sa ZEISS DuraVision® BlueProtect imaju tvrdi premaz koji štiti od ogrebotina, refleksije i CleanCoat završni sloj za jednostavno čišćenje.

Jeste li znali... ZEISS uredske leće nisu dizajnirane isključivo za uredsku uporabu. Jednako su prikladne za zahtjeve svakodnevnog života: dok se bavite svojim hobijem, svirate instrument, za „uradi sam“ poslove, za umjetnost i rukotvorine, kuhanje ili obavljanje kućanskih poslova – u osnovi za bilo koju aktivnost koja od vas zahtijeva blizak pogled na stvari.

Prijava korisnika

Niste loyalty član?

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatnu kontrolu vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji