Nova Ghetaldus optika na Kalelargi – IT lokacija u centru Zadra

Podijeli

   

Riječ je o Kalelargi, koju pod ovim imenom znaju i lokalci i svi koji dolaze u posjet ovom dalmatinskom gradu, iako joj je službeno ime Široka ulica. Na broju 10 ove opjevane ulice, zadarska publika dobila je pristup optici s autentičnom ponudom poznatih svjetskih brendova i kontrolom vida kod najboljih stručnjaka.

Nova Ghetaldus optika u Zadru ističe se specifičnim uređenjem u kojem ćete se ugodno osjećati. Prostor je dizajniran i prilagođen vašim potrebama do zadnjeg detalja. Posebno izdvajamo jedinstvene velike police na izvlačenje u koje su se smjestili neki od najboljih eyewear brendova. Ove police omogućavaju da sami vidite veliki izbor sunčanih i dioptrijskih okvira, a na svakoj se nazali vizualni identitet brenda. Ostatak prostora odlikuje minimalizmom u sinergiji s naglašenim detaljima, poput raskošnih zastora i osvijetljenih polica na kojima se ističu neke od najprivlačnijih naočala.

Među prestižnim brendovima koje možete pronaći u Ghetaldus poslovnici, osobito bismo istaknuli Loewe i Celine, kao dva brenda koja su osvojila svjetsku modnu streetstyle scenu. Riječ je o modelima specifičnog dizajna i karakternih okvira u kojima ćete sigurno biti primijećeni. Osim njih, prisutan je i Tom Ford kao nepogrješiva klasika koja je odličan izbor za one koji žele kvalitetan, a bezvremenski model naočala.

Muška populacija za sebe će pronaći popularne okvire s potpisom brendova David Beckham i Carrera. Osobito bismo izdvojili brend DITA Eyewear koji je poznat po specifičnom i upečatljivom dizanju za one koji vole koketirati s modom. Stella McCARTNEY je dizajnerica koja je dugi niz godina poznata po ecofriendly modnoj politici gdje sve radi od održivih materijala i pazi na svaki korak u proizvodnji pa to isto vrijedi i za njezine sunčane i dioptrijske okvire.

Novootvorenu Ghetaldus optiku posjetite u Širokoj ulici 10 i otkrijte najbolju ponudu okvira koji će pristajati baš svima.

Ghetaldus. Priča u kojoj se vidiš.

Prijava korisnika

Niste loyalty član?

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatni pregled vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji