GHETALDUS OPTIKA PONOVNO U 1+1 AKCIJI

Podijeli

   

Ako ste od onih koji bez naočala tapkaju i na danjem svjetlu, a ne samo u mraku i k tome ste još skloni zaboravljati „vaše druge oči“ na poslu ili kod kuće, u autu, kod prijateljice...evo prave prilike da  osigurate rezervne i postavite ih na strateške lokacije.

Akcija 1+1 dostupna je na gotovo 100 adresa diljem Hrvatske, a to je najbolja garancija da će baš svako lice pronaći čak dva dioptrijska okvira koja će mu savršeno odgovarati i koja će ovog proljeća postati njegov najbolji modni dodatak.

Ghetaldus optika već je dobro poznato mjesto okupljanja naočaloljubaca svih dobnih skupina, čiji glavni cilj je zadovoljiti sve vaše potrebe, čak i ako imate u potpunosti drugačije stilove života ili pak' poglede na svijet.

Dirigent modnih trendova u svijetu naočala - Ghetaldus optika iz godine u godinu oduševljava sve širim izborom modelistike dioptrijskih naočala, koje se mogu savršeno prilagoditi vašim životnim navikama.

Dioptrijske naočale odavno su prešle granicu jednostavnog i neuglednog pomagala za vid i pretvorile su se u jedan od najefektnijih i najšarmantnijih modnih dodataka koji, baš poput drugih modnih dodataka, iz sezone u sezonu mijenja svoj izgled, prilagođava se najnovijim i najpopularnijim trendovima i transformira se u statement detalj koji dodatno naglašava vaš osobni stil i karakter.

Uz akciju 1+1 ostvarujete posebnu pogodnost pri kupnji novih dioptrijskih naočala –
uz kupnju jednog para naočala ostvarujete posebnu pogodnostI pri kupnji drugih kompletne dioptrijskih naočala, određenog brenda, od GHETALDUS optike dobijete GRATIS.

 

Osim pristupačnih cijena u Ghetaldus optici vas čekaju neodoljivi okviri zbog kojih ćete poželjeti nositi dioptrijske naočale čak i ako ih zapravo ne trebate. Također, nikao ne zaboravite da je novi dioptrijski okvir dugoročna investicija, a pravilnim odabirom jednog od visoko kvalitetnih okvira isti ćete bez problema uklopiti u vaše svakodnevne odjevne kombinacije. Danas, svijet dioptrijskih naočala raskošniji je no ikad i donosi bezbroj različitih okvira među kojima će baš svatko pronaći oblik koji savršeno laska njegovom obliku lica, ali i osobnom stilu.

Bitno je za istaknuti da vas u Ghetaldus poslovnicama čeka i stručni tim koji, osim o izgledu, brine i o onom najvažnijem - zdravlju vaših očiju. Dakle, osim akcije 1+1, prije kupnje svakako provjerite svoj vid  i obavite njegovu BESPLATNU KONTROLU.

Spoj najstručnijeg tima i najšire ponude dioptrijskih naočala nalazi se u baš svakoj poslovnici, kao i akcija 1+1. Na vama je samo da svratite do vama najbliže poslovnice i prepustite se sigurnim rukama naših zaposlenika.

Odaberite akciju 1+1 Ghetaldus optike i čak dva para kompletnih dioptrijskih naočala iz bogate ponude svjetski poznatih brandova, koji će riješiti slatke muke kombinacije okvira i odjevnih kombinacija ali i razbiti monotoniju u nadolazećim, nešto hladnijim danima. Dopustite si imati izbor kombiniranja naočala u različitim prigodama.

Simbioza struke, znanja i raznolike ponude koja garantira savršeni odabir dioptrijskih naočala čak i onima najizbirljivijima- GHETALDUS OPTIKA, vaše druge oči.

*AKCIJA TRAJE DO 31.08.2022.

Prijava korisnika

Niste loyalty član?

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatnu kontrolu vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji