PROGRESIVNE DIOPTRIJSKE NAOČALE- JEDNE NAOČALE ZA SVE UDALJENOSTI VEĆ OD 1999,00 KN

Podijeli

   

Individualne i jedinstvene- baš kao i vi. Progresivne naočale su svestrani talent: konačno ponovno uživajte u dobrom vidu - bez obzira na udaljenost.

Progresivne leće prilagođene vašem obliku lica, vašem životnom stilu, karijeri i vašim vizualnim navikama. Individualni i jedinstveni – baš kao i vi, a progresivne naočale izgledaju jednako kao i obične naočale za vid sa samo jednom dioptrijom, a zapravo sadrže cijeli niz dioptrija i korigiraju vid na svim udaljenostima.

Nemaju vidljivih prijelaza između raznih dioptrija niti zadebljanje na lećama, kao što je to slučaj s bifokalnim lećama. U nastavku saznajte sve o progresivnim naočalama, uključujući i cijenu.

Zašto su nam potrebne bifokalne ili progresivne leće?

Starenjem se razvija presbiopija, doslovno rečeno– starenje očiju. Svjetska zdravstvena organizacija 2005. godine izvijestila je da se najmanje milijardu ljudi u svijetu susreće s ovim stanjem. Presbiopija jednako pogađa ljude koji su imali problema s vidom, kao i one koji su imali savršeni vid.

Što su progresivne naočale?

Multifokalne ili progresivne leće imaju više dioptrija s postupnim prijelazom između dioptrijskih jakosti. Koriste se za korekciju refrakcijskih pogrešaka na svim udaljenostima; od udaljenih predmeta, predmeta na srednjoj udaljenosti, do bliskih predmeta. Naočale s progresivnim lećama su potpuno prilagođene potrebama svakodnevnog života, tako da ih ujutro stavite i navečer skinete. Omogućuju vam oštar vid na svim udaljenostima bez potrebe za mijenjanjem naočala.

Kakav okvir odabrati za progresivne leće?

Naočale Pierre Cardin ističu se svojim klasičnim dizajnom. Dizajnirane su tako da odgovaraju potrebama onih koji zahtijevaju jake, visokokvalitetne naočale. Neponovljivi Cardin stil proteže se na njegove dioptrijske naočale koje su elegantno izrađene.

Materijali koje koristi marka uključuju acetat i metal, koji se miješaju nekim modelima čak i miješaju. Najprodavaniji modeli su pravokutne naočale s graduiranim okvirom, metalne ili acetatne koje su užeg formata i specifičnih mostova. Boje koje se koriste za metalik okvire su nijanse poput srebrne, zlatne i crne, dok za acetatne okvire brend preferira plavu i bordo.

Koja je cijena progresivnih naočala?

Cijena paketa PIERRE CARDIN okvira s progresivnom naočalnom lećom iznosi 1999,00 kn, a navedena akcija traje od 12.01.2022. – 01.03.2022.

PROGRESIVNE DIOPTRIJSKE NAOČALE- JEDNE NAOČALE ZA SVE UDALJENOSTI VEĆ OD 1999,00 KN

Prijava korisnika

Niste loyalty član?

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatni pregled vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji