NOVO COOL MJESTO U SPLITU KOJE ĆE ODUŠEVITI SVE LJUBITELJICE MODE

Podijeli

   

Grad Split jedna je od najljepših i najpopularnijih turističkih destinacija u Hrvatskoj, ali i jedna od njezinih najistaknutijih modnih scena. Mjesto na kojem se elegancija spaja s ležernim šarmom Mediterana nedavno je postalo bogatije za još jedno cool mjesto koje će oduševiti sve Splićanke i Splićane, ali i njihove brojne goste koji ovdje pronalaze savršenu destinaciju za odmor i uživanje, ali i za dobar shopping. U divnoj Marmontovoj ulici u samom središtu Splita, prije nekoliko dana svoja je vrata otvorila nova Ghetaldus optika.

Bio je to i više nego dobar razlog da svratimo do Splita i otkrijemo što se sve krije na dvije etaže jedne od najboljih optika u Hrvatskoj.

Split je dobio odličnu novu Ghetaldus optiku

S tradicijom dugom više od šezdeset godina, Ghetaldus optika je prepoznatljivo ime u koje imamo potpuno povjerenje kada su naše oči u pitanju. Stručan i personalizirani pristup te vrhunska kvaliteta samo su neki od razloga zbog kojih se uvijek iznova vraćamo u Ghetaldus. Još jedan razlog je njegova raskošna i raznolika ponuda naočalnih brendova i modnih brendova poznatih po svojim odličnim kolekcijama sunčanih naočala i dioptrijskih okvira.

Nakon otvorenja prvog Ghetaldus Boutiquea u Zagrebu i prve Ghetaldus poslovnice u Sloveniji, Ghetaldus obitelj prije nekoliko je dana postala još bolja i veća zahvaljujući otvorenju nove Ghetaldus optike u Splitu.

Ghetaldus optika u Marmontovoj ulici osvojit će vas već na prvi pogled, no tu oduševljenju definitivno neće biti kraj. Nova omiljena adresa za sve obožavatelje naočala prostire se na dvije etaže koje povezuje moderan i ugodan interijer. Spoj toplog drva, plave boje i modernih vitrina stvara ugodnu i opuštenu atmosferu, dok vas efektni detalji i igra konkavnih i konveksnih zrcala pozivaju na istraživanje više od 2000 modela sunčanih naočala i dioptrijskih okvira.

Više od dvije tisuće modela na dvije impresivne etaže

Prizemlje optike posvećeno je sunčanim naočalama koje su u Splitu nezaobilazni modni dodatak tijekom cijele godine. Loewe, Celine, Fendi, Dior, Isabel Marant, Stella McCartney, Barton Perreira i Oliver Peoples samo su neka od zvučnih imena čije modele sunčanih naočala možete pronaći u novoj splitskoj Ghetaldus optici.

Stepenice koje krase konkavna i konveksna zrcala te šareni krugovi s brojevima, koji su zapravo test vida za raspoznavanje boja, vode vas na prostranu drugu etažu koja je posvećena dioptrijskim okvirima i dodatnim uslugama.

Druga etaža podijeljena je u nekoliko zona u kojima ćete pronaći raznolik izbor dioptrijskih okvira već spomenutih vodećih brendova, prostor dediciran kontroli vida koja je u Ghetaldus optici potpuno besplatna. Svoj termin za besplatnu kontrolu vida možete rezervirati na ghetaldus.hr. Pažnju će vam zasigurno privući i Zeiss Visufit 1000, vrhunski uređaj za precizno individualno uzimanje mjera za izradu dioptrijskih naočala.

Novootvorenu Ghetaldus optiku posjetite na adresi Marmontova ulica 7 i otkrijte svijet naočala u njegovom najboljem i najraskošnijem izdanju!

NOVO COOL MJESTO U SPLITU KOJE ĆE ODUŠEVITI SVE LJUBITELJICE MODE NOVO COOL MJESTO U SPLITU KOJE ĆE ODUŠEVITI SVE LJUBITELJICE MODE NOVO COOL MJESTO U SPLITU KOJE ĆE ODUŠEVITI SVE LJUBITELJICE MODE NOVO COOL MJESTO U SPLITU KOJE ĆE ODUŠEVITI SVE LJUBITELJICE MODE NOVO COOL MJESTO U SPLITU KOJE ĆE ODUŠEVITI SVE LJUBITELJICE MODE NOVO COOL MJESTO U SPLITU KOJE ĆE ODUŠEVITI SVE LJUBITELJICE MODE NOVO COOL MJESTO U SPLITU KOJE ĆE ODUŠEVITI SVE LJUBITELJICE MODE NOVO COOL MJESTO U SPLITU KOJE ĆE ODUŠEVITI SVE LJUBITELJICE MODE NOVO COOL MJESTO U SPLITU KOJE ĆE ODUŠEVITI SVE LJUBITELJICE MODE

Prijava korisnika

Niste loyalty član?

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatni pregled vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji