GHETALDUS OPTIKA MARMONTOVA - NOVI JEDINSTVENI PROSTOR U KULTNOJ ULICI U SPLITU, A KOJE ĆE POSTATI „IT“ MJESTO ZA OKUPLJANJE LJUBITELJA NAOČALA

Podijeli

   

Ghetaldus optika, a koja je smještena u Marmontovoj ulici broj 7 u samom centru grada, novo je cool mjesto u Splitu, zahvaljujući najraznovrsnijoj, ali i najnovijoj ponudi naočala poznatih svjetskih brendova i prekrasnom, ali ležernom ambijentu u kojem je atmosfera ugodna i opuštena.

GHETALDUS OPTIKA MARMONTOVA

Vizualno atraktivna, nova poslovnica Ghetaldus optike proteže se na dva kata, koji su se pokazali kao savršeni povod da se ponudu naočala obogati i nekim novim brendovima, a sama poslovnica u svojoj ponudi broji preko 2000 modela naočala.

U prizemlju se ljubiteljima sunčanih naočala pruža neiscrpan izbor modela, a na prvi kat će krenuti svi oni koji imaju potrebu za dioptrijskim okvirom. Uz velik izbor okvira, s profesionalnim osobljem i na namodernijom apartima, na prvom katu možete i besplatno provjeriti svoj vid.

GHETALDUS OPTIKA MARMONTOVA

Što se tiče ponude naočala, možemo sa sigurnosti reći da će otvorenjem nove Ghetaldus poslovnice u Splitu doći do osvježenja i procvata splitske "optičke scene".

GHETALDUS OPTIKA MARMONTOVA

Ekskluzivno, samo u Ghetaldus optici otkrijte nove brendove - MISSONI, ISABEL MARANT, BARTON PERREEIRA, a od ostalih brendova tu su modeli naočala francuske modne kuće CELINE, MAX MARA, TOM FORD, LOEWE, KENZO, DIOR i mnogi drugi kojima nećete moći odoljeti, a da ih ne isprobate.

Uz poznate svjetske brendove, nikako ne smijemo zaboraviti izdvojiti vlastitu marku Ghetaldus čija ponuda broji oko 200 modela naočala, po iznimno pristupačnim cijenama.

Nova modelistika jednostavno je toliko dobra da će sve ljubitelje naočala omotati oko malog prsta i nagovoriti da u svoju kolekciju dodaju čak nekoliko pari.

Split, grad s blistavom rivom, a koji se nalazi ispod sunca zlatnoga, postao je bogatiji za još jednu poslovnicu Ghetaldus optike koja odiše modernim, boemskim šarmom i toplinom prostora koja će zasigurno razveseliti svakog posjetitelja.

Zato već danas posjetite Ghetaldus poslovnicu u Marmontovoj ulici 7, svoja je vrata Splićanima otvorila 02.12. i postanite dio ove nove, kultne priče Ghetaldus optike za koju smo sigurni da će svojom ponudom, ali i novo uređenim prostorom zadovoljiti potrebe i najvećih ljubitelja naočala.

Marmontova 7, novo „it“ mjesto za sve ljubitelje naočala, ali i one koji će to tek postati jer vas ponuda Ghetaldus optike zasigurno neće ostaviti ravnodušnima.

Vidimo se! ;)

GHETALDUS OPTIKA MARMONTOVA - NOVI JEDINSTVENI PROSTOR U KULTNOJ ULICI U SPLITU, A KOJE ĆE POSTATI „IT“ MJESTO ZA OKUPLJANJE LJUBITELJA NAOČALA GHETALDUS OPTIKA MARMONTOVA - NOVI JEDINSTVENI PROSTOR U KULTNOJ ULICI U SPLITU, A KOJE ĆE POSTATI „IT“ MJESTO ZA OKUPLJANJE LJUBITELJA NAOČALA GHETALDUS OPTIKA MARMONTOVA - NOVI JEDINSTVENI PROSTOR U KULTNOJ ULICI U SPLITU, A KOJE ĆE POSTATI „IT“ MJESTO ZA OKUPLJANJE LJUBITELJA NAOČALA GHETALDUS OPTIKA MARMONTOVA - NOVI JEDINSTVENI PROSTOR U KULTNOJ ULICI U SPLITU, A KOJE ĆE POSTATI „IT“ MJESTO ZA OKUPLJANJE LJUBITELJA NAOČALA GHETALDUS OPTIKA MARMONTOVA - NOVI JEDINSTVENI PROSTOR U KULTNOJ ULICI U SPLITU, A KOJE ĆE POSTATI „IT“ MJESTO ZA OKUPLJANJE LJUBITELJA NAOČALA GHETALDUS OPTIKA MARMONTOVA - NOVI JEDINSTVENI PROSTOR U KULTNOJ ULICI U SPLITU, A KOJE ĆE POSTATI „IT“ MJESTO ZA OKUPLJANJE LJUBITELJA NAOČALA GHETALDUS OPTIKA MARMONTOVA - NOVI JEDINSTVENI PROSTOR U KULTNOJ ULICI U SPLITU, A KOJE ĆE POSTATI „IT“ MJESTO ZA OKUPLJANJE LJUBITELJA NAOČALA GHETALDUS OPTIKA MARMONTOVA - NOVI JEDINSTVENI PROSTOR U KULTNOJ ULICI U SPLITU, A KOJE ĆE POSTATI „IT“ MJESTO ZA OKUPLJANJE LJUBITELJA NAOČALA GHETALDUS OPTIKA MARMONTOVA - NOVI JEDINSTVENI PROSTOR U KULTNOJ ULICI U SPLITU, A KOJE ĆE POSTATI „IT“ MJESTO ZA OKUPLJANJE LJUBITELJA NAOČALA GHETALDUS OPTIKA MARMONTOVA - NOVI JEDINSTVENI PROSTOR U KULTNOJ ULICI U SPLITU, A KOJE ĆE POSTATI „IT“ MJESTO ZA OKUPLJANJE LJUBITELJA NAOČALA GHETALDUS OPTIKA MARMONTOVA - NOVI JEDINSTVENI PROSTOR U KULTNOJ ULICI U SPLITU, A KOJE ĆE POSTATI „IT“ MJESTO ZA OKUPLJANJE LJUBITELJA NAOČALA GHETALDUS OPTIKA MARMONTOVA - NOVI JEDINSTVENI PROSTOR U KULTNOJ ULICI U SPLITU, A KOJE ĆE POSTATI „IT“ MJESTO ZA OKUPLJANJE LJUBITELJA NAOČALA

Prijava korisnika

Niste loyalty član?

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatni pregled vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji