NOVOUREĐENA GHETALDUS OPTIKA JE JOŠ JEDAN RAZLOG ZBOG KOJEG ĆETE POSJETITI VARAŽDIN

Podijeli

   

Već 64 godine, Ghetaldus optika je sinonim za naše druge oči. Tijekom više od šest uspješnih desetljeća, Ghetaldus optika je otvorila više od devedeset poslovnica diljem zemlje, a nedavno otvorili su i svoju prvu poslovnicu u Sloveniji. Jedna od poslovnica koja se definitivno ističe je Ghetaldus optika u Varaždinu. U baroknom gradu u kojem je tradicija optika duga više od stoljeća, Ghetaldus optika ističe se kao značajni dio te tradicije. Sljedeće godine, Ghetaldus optika obilježit će šezdeset godina poslovanja na istoj lokaciji u Varaždinu – u Gajevoj ulici broj 11.

Uoči te velike šezdesete obljetnice, Ghetaldus je napravio dodatni iskorak i odlučio se na preuređenje i modernizaciju ove poslovnice u centru grada, kako bi, uz već provjerenu stručnost i kvalitetu, ponudio prostor u kojem će se svi kupci osjećati ugodno i opušteno.

Novouređenu Ghetaldus optiku u Varaždinu imale smo priliku posjetiti, a pogled u njezinu impresivnu ponudu naočalnih brendova i elegantni interijer koji savršeno preslikava duh baroknog grada, donosimo vam u nastavku!

Ovo je jedna od najljepših Ghetaldus optika

Ghetaldus optika u Gajevoj 11 mjesto je na koje dolaze ljudi ne samo iz Varaždina i okolice, već i iz cijele sjeverozapadne Hrvatske, znajući da će upravo ovdje dobiti kvalitetan i personalizirani savjet te stručna rješenja za sve nedoumice vezane uz svoj vid.

Kako bi im ponudila još bolje i ugodnije iskustvo biranja i kupovanja sunčanih i dioptrijskih naočala, prostor Ghetaldus optike u potpunosti je preuređen.

Nit vodilja u preuređenju poslovnice u Gajevoj 11, koja je nedavno otvorila svoja vrata, bila je u istom prostoru objediniti bogatu povijest grada Varaždina i tradiciju optičke djelatnosti s modernim asortimanom te vrhunskom kvalitetom usluge Ghetaldus optike.

Moderan interijer, raznolika ponuda i najbolja usluga

Uz elegantan moderni interijer s modernim pomakom, Ghetaldus optika u Gajevoj 11 ističe se i kao mjesto sa širokim dioptrijskim asortimanom, kao i velikom ponudom sunčanih okvira najpoznatijih svjetskih brendova, ali i s dodatnim uslugama koje upravo Ghetaldus čine jedinstvenom optikom.

Među prestižnim modnim kućama i brendovima koje možete pronaći na policama Ghetaldus optike u centru Varaždina ističu se talijanska modna kuća Missoni, kultna modna kuća Dior i DITA, jedan od vodećih brendova naočala u svijetu.

Poliklinika s iskusnim liječnikom oftalmologom, radionica koja slijedi tradiciju starih majstora (mjesto gdje će se popraviti i ono što je nepopravljivo), slušni odjel sa stručnjakom za namještanje i popravak slušnih aparata – tri su dodatne usluge koje zaokružuju ponudu ove varaždinske Ghetaldus optike i ističu ju kao mjesto na kojem ćete pronaći sve što vam treba iz svijeta optike.

NOVOUREĐENA GHETALDUS OPTIKA JE JOŠ JEDAN RAZLOG ZBOG KOJEG ĆETE POSJETITI VARAŽDIN NOVOUREĐENA GHETALDUS OPTIKA JE JOŠ JEDAN RAZLOG ZBOG KOJEG ĆETE POSJETITI VARAŽDIN NOVOUREĐENA GHETALDUS OPTIKA JE JOŠ JEDAN RAZLOG ZBOG KOJEG ĆETE POSJETITI VARAŽDIN NOVOUREĐENA GHETALDUS OPTIKA JE JOŠ JEDAN RAZLOG ZBOG KOJEG ĆETE POSJETITI VARAŽDIN NOVOUREĐENA GHETALDUS OPTIKA JE JOŠ JEDAN RAZLOG ZBOG KOJEG ĆETE POSJETITI VARAŽDIN NOVOUREĐENA GHETALDUS OPTIKA JE JOŠ JEDAN RAZLOG ZBOG KOJEG ĆETE POSJETITI VARAŽDIN NOVOUREĐENA GHETALDUS OPTIKA JE JOŠ JEDAN RAZLOG ZBOG KOJEG ĆETE POSJETITI VARAŽDIN

Prijava korisnika

Niste loyalty član?

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatnu kontrolu vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji