GHETALDUS OPTIKA (S)KIDA CIJENE DO KRAJA

Podijeli

   

Pred nama je najveći shopping dan u godini, a Ghetaldus optika donosi nam najbolje popuste ikad!

Pitate se koje? Ghetaldus optika (S)KIDA cijene sunčanih naočala i dioptrijskih okvira i do 70%. Za sve one neodlučne i s premalo vremena, Getaldus je odlučio produžiti trajanje Black Fridaya na cijeli tjedan.

Osim najboljih popusta i duuugog trajanja, Black Friday Ghetaldus optike ove godine donosi i najveći izbor naočala. U tjednu od 22. do 29. studenog na Black Friday sniženjima u Ghetaldus optici „ulovite“ one najbolje sunčane ili dioptrijske okvire koji se već neko vrijeme nalaze na vašoj wish listi i uživajte u shoppingu bez grižnje savjesti.

Euforija online kupovine nije ništa manja od one koja će zavladati u Ghetaldusovim poslovnicama, stoga zagrijte svoje prstiće jer ćete uz odličnu ponudu web shopa Ghetaldusa tipkati po svojim pametnim uređajima već od ponedjeljka 22. studenog.

GHETALDUS OPTIKA (S)KIDA CIJENE DO KRAJA

Dakle, pred vama je BLACK WEEK koji vas neće ostaviti ravnodušne. Vjerujemo da će mnogi od vas pokleknuti i u košaricu ubaciti i više od jednog para sunčanih naočala te se tako s ovim glavnim modnim dodatkom na vrijeme pripremiti za slijedeću sezonu.

I dok osvježavate svoju kolekciju sunčanih naočala, mogli biste i svojim očima pokazati malo ljubavi. Naravno, pričamo o dioptrijskim naočalama koje su u posljednje vrijeme također poprimile oblik modnog asesoara. Ponuda dioptrijskih okvira Ghetaldus optike dobitna je kombinacija za one koji žele ostati odani svojem modnom izričaju te u isto vrijeme brinuti o zdravlju svojih očiju. Kombinacija fashion okvira naočala i potpune zaštite za vaše oči najbolje je rješenje za one koji su se preselili u privremeni „home office“.

Shopping groznica može početi jer tek nekoliko sati dijeli nas od najvećeg shopping dana u godini. Popusti koji se u Ghetaldus poslovnicama penju do čak 70% bit će i odlična uvertira za božićno darivanje. Štoviše, možda već sutra nabavite neke božićne poklone po super cijenama.

„Ghetladus vas zove povodom Black Weeka, svjetski top modeli raznih boja i oblika, do 70% niže cijene, super spika...“ U nastavku poslušajte Ghetaldusovu radio reklamu koja je nastala u suradnji s Marinom Ivanovićem - „Stokom“ i saznajte kako će to Ghetaldus (S)KIDATI cijene.

3,2,1 krećemo! Vaš Ghetaldus.

Radio reklama

GHETALDUS OPTIKA (S)KIDA CIJENE DO KRAJA

Prijava korisnika

Niste loyalty član?

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatni pregled vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji