NOVU DAVID BECKHAM KOLEKCIJU PRONAĐITE U ODABRANIM GHETALDUS POSLOVNICAMA

Podijeli

   

"Vlastito putovanje kroz stil naučilo me snazi ​​jednostavnosti i važnosti detalja i izrade"

David Beckham dizajnirao je kolekciju bezvremenskih sunčanih i dioptrijskih okvira izrađenih od najkvalitetnijih materijala. Njegov zahtjevan ukus i oko za detalje spojili su iznimnu suvremenu estetiku s tradicionalnim umijećem. Brand odražava Davidovu viziju, uz stalnu posvećenost kvaliteti sunčanih i dioptrijskih naočala.

SVE JE U DETALJIMA

TALISMAN

Talisman je glavni potpis kolekcije, koji ukrašava sve sunčane naočale i optičke okvire. Inspiracija je proizašlla iz ptičjih krila - simbola moći, zaštite i slobode.

MONOGRAM

DB monogram obilježje je jedinstvene kvalitete i stila. Inicijali su suptilno ugravirani na lijevoj leći sunčanih naočala, laserskom tehnologijom.

INSPIRACIJA

MOTOR I BRZINA

David Beckham

Inspirirani strašću Davida Beckhama za motociklima, ovi stilovi kombiniraju modernu, mušku estetiku i funkcionalnost. Dizajniran za novu generaciju avanturista, u potrazi za najelegantnijim, ali i udobnim dodacima koji će nadopuniti njihov izgled za osobna i poslovna putovanja.

PUTOVANJE

Nadahnuta putovanjem vaših snova, ova kolekcija jednostavna za nošenje, ali još uvijek dovoljno da zadovolji potrebe svakodnevnih avanturista. Kako David provodi puno vremena putujući oko svijeta i nije to mogao zamisliti bez savršenih sunčanih naočala, zaista je želio da kolekcija ima obavezni putni dodatak.

NASLJEDSTVO

Svaka kolekcija David inspiraciju traži u arhivi Safila koja utjelovljuje povijest naočala i njenih ikoničnih likova kako bi u kolekcije uvrstio jedinstvene komade koje reinterpretira s detaljima DB potpisa.

KOLEKCIJA DIZAJNIRANA U ITALIJI

Stvorene u suradnji s vodećim luksuznim naočalama proizvođača Safilo u Italiji, naočale Davida Beckhama svoj korijen vuku iz najfinijih materijalima, a najviše pažnje je posvećeno prema detaljima i vrhunskoj kvaliteti talijanskog dizajna.

David Beckham

Postanite i vi dio ove velike priče te u odabranim Ghetaldus poslovnicama odaberite one naočale koje će postati dio vašeg nasljedstva.

Ekskluzivno dizajniran DAVID BECKHAM wall s najnovijim modelima dioptrijskog i sunčanog asortimana naočala možete pronaći u dva najveća hrvatska grada- Zagrebu i Splitu, a te dvije lokacije odabrao je talijanski tvorac naočala i svjetski distributer kvalitete i povjerenja, lider u premium sektoru sunčanih naočala, optičkih okvira- SAFILO.

Uz dvije ekskluzivno odabrane poslovnice, kolekcija je dostupna u gotovo svim poslovnicama Ghetaldus optike.

DAVID BECHKAM WALL PRONAĐITE NA SLJEDEĆIM LOKACIJAMA:

  • CITY CENTER ZAGREB JANKOMIR (Jankomir 33, Zagreb)
  • SPLIT CITY CENTER ONE (Vukovarska 207, Split)

Vidimo se!

David Beckham

"Vlastito putovanje kroz stil naučilo me snazi jednostavnosti i važnosti detalja i izrade."

Pogledaj David Beckham

NOVU DAVID BECKHAM KOLEKCIJU PRONAĐITE U ODABRANIM GHETALDUS POSLOVNICAMA NOVU DAVID BECKHAM KOLEKCIJU PRONAĐITE U ODABRANIM GHETALDUS POSLOVNICAMA NOVU DAVID BECKHAM KOLEKCIJU PRONAĐITE U ODABRANIM GHETALDUS POSLOVNICAMA NOVU DAVID BECKHAM KOLEKCIJU PRONAĐITE U ODABRANIM GHETALDUS POSLOVNICAMA NOVU DAVID BECKHAM KOLEKCIJU PRONAĐITE U ODABRANIM GHETALDUS POSLOVNICAMA NOVU DAVID BECKHAM KOLEKCIJU PRONAĐITE U ODABRANIM GHETALDUS POSLOVNICAMA

Izabrali smo za vas ...

Prijava korisnika

Niste loyalty član?

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatni pregled vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji