LEVI'S: JOŠ JEDAN, NOVI BRAND SUNČANIH NAOČALA U PONUDI GHETALDUS OPTIKE KOJI JE SVOJIM ECO FRIENDLY PRISTUPOM POSTAO DIO MODNE REVOLUCIJE 21. STOLJEĆA

Podijeli

   

Stvari se mijenjaju na bolje. Nove sunčane naočale branda LEVI'S odgovorno su izrađene od biljnih materijala koji smanjuju naš utjecaj na okoliš. Odaberite LEVI'S, budite dio održivije budućnosti.

LEVI'S

Type Brend Levi’s® utjelovljuje klasični američki stil i ležernost. Otkad su ih Levi Strauss & Co. izumili 1873. godine, levisice su postale najprepoznatljiviji i najimitiraniji odjevni predmet na svijetu – zahvaljujući mašti i odanosti ljudi generacijama. Danas se portfolio brenda Levi’s® nastavlja razvijati uz neumorno pomicanje granica i inovativni duh bez paralele u tekstilnoj industriji.

LEVI'S

Ponudu LEVI'S sunčanih naočala pogledajte na našem webshopu ili posjetite vama najbližu poslovnicu. Pridružite se ovom pozitivnom pokretu pametnog dizajna sunčanih naočala, a odabirom jednog od modela izraze svoj osobni stil i pridružite se pojedincima diljem svijeta koji biraju održivu modu.

Brand LEVI'S dokaz je da se priroda i moda mogu odlično slagati, biti dobre za čovječanstvo i planet u cjelini.

Levi's

Sunčane naočale branda LEVI'S odgovorno su izrađene od biljnih materijala koji smanjuju naš utjecaj na okoliš. Odaberite LEVI'S, budite dio održivije budućnosti.

Pogledaj Levi's

Prijava korisnika

Niste loyalty član?

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatni pregled vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji