PULA JE OD DANAS BOGATIJA ZA JOŠ JEDNU GHETALDUS POSLOVNICU

Podijeli

   

Pula City Mall istarsko je lifestyle središte i najpopularnija shopping destinacija za svaku obitelj ili modno osviještenog individualca, a Ghetaldus optika je upravo na toj lokaciji odlučila otvoriti svoju novu poslovnicu.

Naša nova adresa je Ul. Rimske centurijacije 101, no vjerujemo da svi znaju za Pula City Mall, moderan, lako dostupan i ekskluzivan trgovački centar te ujedno i najveće istarsko trgovačko središte.

Kao i uvijek, povodom otvaranja vas očekuju brojni popusti na sunčane naočale, a uz svaku ostvarenu kupnju vas očekuje i mali poklon iznenađenja. Osim ove odlične pogodnosti, koja se odnosi na asortiman sunčanih naočala, akcija u dioptrijskom asortimanu 1+1 je također produžena do kraja lipnja, a uz kupnju naočala u vrijednosti od 700 kuna drugi par iz odabrane kolekcije Ghetaldus naočala je besplatan.

Ghetaldus i dalje ostaje vjeran tradiciji koju gradi dugi niz godina. Ne posustajemo u svojoj vodećoj poziciji hrvatske optičke kuće te da vam donosimo još bolju ponudu svjetskih poznatih brendova sunčanih i dioptrijskih naočala, sada na novoj lokaciji, Ul. Rimske centurijacije 101.

Vidimo se!

PULA JE OD DANAS BOGATIJA ZA JOŠ JEDNU GHETALDUS POSLOVNICU PULA JE OD DANAS BOGATIJA ZA JOŠ JEDNU GHETALDUS POSLOVNICU PULA JE OD DANAS BOGATIJA ZA JOŠ JEDNU GHETALDUS POSLOVNICU PULA JE OD DANAS BOGATIJA ZA JOŠ JEDNU GHETALDUS POSLOVNICU PULA JE OD DANAS BOGATIJA ZA JOŠ JEDNU GHETALDUS POSLOVNICU

Prijava korisnika

Niste loyalty član?

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatnu kontrolu vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji