BAUSCH + LOMB OBJAVLJUJE DOBROVOLJNO POVLAČENJE ODREĐENIH SERIJA BAUSCH + LOMB OTOPINA ZA KONTAKTNE LEĆE, OTOPINA ZA ISPIRANJE OKA I LUBRIKANATA ZA OKO

Podijeli

   

Bausch + Lomb dobrovoljno povlači određene serije svojih otopina za kontaktne leće, ispiranje oka i lubrikanata za oko u Europi, Bliskom Istoku, Africi, Rusiji/CIS regiji, Hong Kongu i Kini, iako ne odnose se svi proizvodi zahvaćeni ovim povlačenjem na sve zemlje. Razlog ovog povlačenja je problem s usklađenošću jednog našeg dobavljača koji sterilizira pojedine komponente ovih proizvoda. Bausch + Lomb jedna je od mnogih kompanija zahvaćenih ovom situacijom.

Zdravlje i sigurnost svih korisnika naših proizvoda su nam najveći prioritet. Iako je rizik od infekcije kod primjene ovih proizvoda nizak, Bausch + Lomb je odlučio dobrovoljno povući ove pojedine serije proizvoda jer ne možemo potvrditi usklađenost postupka sterilizacije dobavljača sa zahtjevima propisanim za taj postupak vezano za pojedine komponente ovih proizvoda. Do danas nisu zabilježeni ozbiljni štetni događaji povezani s ovim problemom.

Za više informacija molimo posjetite web stranicu: BLRecall.expertinquiry.com

Bausch + Lomb

Bausch + Lomb, odjel tvrtke Bausch Health Companies Inc., posvećen je isključivo zaštiti i jačanju dara vida za milijune ljudi širom svijeta - od trenutka rođenja pa kroz svaku fazu života. Naša je misija jednostavna, ali moćna: pomoći vam da bolje vidite kako biste bolje živjeli.

Pogledaj Bausch + Lomb

Prijava korisnika

Niste loyalty član?

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatnu kontrolu vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji