BAUSCH + LOMB OBJAVLJUJE DOBROVOLJNO POVLAČENJE ODREĐENIH SERIJA BAUSCH + LOMB OTOPINA ZA KONTAKTNE LEĆE, OTOPINA ZA ISPIRANJE OKA I LUBRIKANATA ZA OKO

Podijeli

   

Bausch + Lomb dobrovoljno povlači određene serije svojih otopina za kontaktne leće, ispiranje oka i lubrikanata za oko u Europi, Bliskom Istoku, Africi, Rusiji/CIS regiji, Hong Kongu i Kini, iako ne odnose se svi proizvodi zahvaćeni ovim povlačenjem na sve zemlje. Razlog ovog povlačenja je problem s usklađenošću jednog našeg dobavljača koji sterilizira pojedine komponente ovih proizvoda. Bausch + Lomb jedna je od mnogih kompanija zahvaćenih ovom situacijom.

Zdravlje i sigurnost svih korisnika naših proizvoda su nam najveći prioritet. Iako je rizik od infekcije kod primjene ovih proizvoda nizak, Bausch + Lomb je odlučio dobrovoljno povući ove pojedine serije proizvoda jer ne možemo potvrditi usklađenost postupka sterilizacije dobavljača sa zahtjevima propisanim za taj postupak vezano za pojedine komponente ovih proizvoda. Do danas nisu zabilježeni ozbiljni štetni događaji povezani s ovim problemom.

Za više informacija molimo posjetite web stranicu: BLRecall.expertinquiry.com

Bausch + Lomb

Baush & Lomb proizvodi gotovo sve vrste leća koje se nude na tržištu, od mekih pa do tvrdih plinopropusnih. Uz to Bausch & Lomb nudi široku paletu tekućina za održavanje leća kao i proizvode za njegu očiju.

Pogledaj Bausch + Lomb

Prijava korisnika

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatni pregled vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.

Pretplatite se na naš Newsletter

Budite prvi koji će saznati o ekskluzivnim ponudama, novim uslugama i još mnogo toga.

Unesite ispravnu Email adresu.
Izričito se slažem da želim primati GHETALDUS newsletter, znam da mogu lako otkazati pretplatu u bilo kojem trenutku i prihvaćam izjavu o povjerljivosti podataka.