NIKAD LAKŠE DO DIOPTRIJSKIH NAOČALA UZ WEBSHOP GHETALDUS OPTIKE

Podijeli

   

WebShop Ghetaldus optike postao je bogatiji svojom ponudom dioptrijskih okvira s ugrađenim dioptrijskim staklima.

Za vas smo izdvojili nama najdraže modele dioptrijskih naočala vlastite robne marke GHETALDUS, a na vama je da ih personalizirate upravo vlastitom dioptrijom.

Dugo očekivano proširenje, koje je napokon spremno za vas! Sve što trebate je par minuta slobodnog vremena i novi oftalmološki nalaz. Put do dioptrijskih naočala nikada nije bio lakši, a ako nemate novi oftalmološki nalaz, sve što trebate napraviti je naručiti se na besplatnu kontrolu vida, putem webshopa i online obrasca ili kontaktirati vama najbližu poslovnicu.

Sve je spremno u samo nekoliko jednostavnih koraka!

Ghetaldus „Vaše druge oči“, već 64 godine.

*64% POPUSTA NA DIOPTRIJSKI OKVIR VLASTITE ROBNE MARKE GHETALDUS OSTVARUJE SE PRILIKOM UNOSA KUPON KODA: GHETALDUS64 (POPUST NA DIOPTRIJSKI OSKVIR OSTVARUJE ISKLJUČIVO UZ KUPNJU KOMPLETNIH DIOPTRIJSKIH NAOČALA: DIOPTRIJSKI OKVIR + NAOČALNA LEĆA)

Ghetaldus

Trendove je lako slijediti, no uz Ghetaldus kolekciju lako je postati onaj koji ih predvodi. Uvijek modno napredne i sposobne spojiti trendove i osobnost, sunčane naočale iz nove Ghetaldus kolekcije ističu se minimalističkim linijama i detaljima koji naglašavaju svaku nijansu vaše osobnosti, a možete ih kombinirati u različitim situacijama.

Pogledaj Ghetaldus

Izabrali smo za vas ...

Prijava korisnika

Niste loyalty član?

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatnu kontrolu vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji