Otvorenje nove poslovnice Ghetaldus optike na novoj adresi u Zagrebu

Podijeli

   

Nova poslovnica Ghetaldus optike otvorena je na adresi Avenija Dubrava 47, još jedna poslovnica koja je smještena u Zagrebačkoj Dubravi.

Ono što želimo istaknuti uz novu lokaciju je dizajn naše nove poslovnice. Moderan dizajn kojeg definiraju čiste linije i minimalizam ne može ostati ne primijećen. Upravo zahvaljujući jednostavnom dizajnu naočale postaju glavni center peace.

Ghetaldus i dalje ostaje vjeran tradiciji koju gradi dugi niz godina. Ne posustajemo u svojoj vodećoj poziciji hrvatske optičke kuće te da vam donosimo još bolju ponudu svjetskih poznatih brendova sunčanih i dioptrijskih naočala, sada na novoj lokaciji, Avenija Dubrava 47.

Vidimo se!

Otvorenje nove poslovnice Ghetaldus optike na novoj adresi u Zagrebu Otvorenje nove poslovnice Ghetaldus optike na novoj adresi u Zagrebu Otvorenje nove poslovnice Ghetaldus optike na novoj adresi u Zagrebu Otvorenje nove poslovnice Ghetaldus optike na novoj adresi u Zagrebu Otvorenje nove poslovnice Ghetaldus optike na novoj adresi u Zagrebu Otvorenje nove poslovnice Ghetaldus optike na novoj adresi u Zagrebu Otvorenje nove poslovnice Ghetaldus optike na novoj adresi u Zagrebu Otvorenje nove poslovnice Ghetaldus optike na novoj adresi u Zagrebu Otvorenje nove poslovnice Ghetaldus optike na novoj adresi u Zagrebu Otvorenje nove poslovnice Ghetaldus optike na novoj adresi u Zagrebu

Prijava korisnika

Niste loyalty član?

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatni pregled vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji