Black Friday koji će ove godine Ghetaldus optiku izdvojiti iz mase

Podijeli

   

Iz prve ruke vam donosimo sve najnovije o ponudama Ghetaldus optike za Crni petak 2020., tako da ćete znati točno gdje potražiti najtraženije modele sunčanih naočala, dioptrijskih okvira ili kontaktnih leća koje ćete povodom jednog od najiščekivanijih dana u godini pokloniti sebi ili svojim najmilijima.

Ove godine Black Friday pada na petak, 27.11. dok Cyber ponedjeljak 2020. pada u ponedjeljak, 30. studenog, međutim Ghetaldus optika vam je odlučila pripremiti nešto drugačije te smo snizili SAV asortiman i do vrtoglavih 70% i to već od ponedjeljka, 23.11.2020. što znači da je pred vama BLACK WEEK!

Black Friday koji će ove godine Ghetaldus optiku izdvojiti iz mase

Što očekivati od Ghetaldusove online rasprodaje za Crni petak 2020.?

Iako je uzbuđenje kupnje Crnog petka gotovo neodoljivo - a neke od popusta uistinu ne smijete propustiti! - odlično iskustvo Crnog petka lako može dobiti kaotični zaokret, bilo da se radi o ogromnoj gužvi, dugim redovima koji se znaju stvoriti i prije samog otvaranja trgovine, a na samom kraju ono zbog čega ste stajali u redu bude rasprodano.

Zato vam predlažemo- online shopping spree iz sigurnosti i udobnosti svog doma. Zaboravite na gužve i duge redove i kolektivno shopping ludilo, te samo uz par klikova si osigurajte upravo one naočale koje gledate baš svaki put dok prolazite pokraj Ghetaldus poslovnice.

Euforija online kupovine nije ništa manja od one koja iz godine u godinu vlada u našim poslovnicama, dapače upravo je veća upravo zbog preglednosti i opuštenosti koje ćete iskusiti odlučite li se za istu.

Naravno, za one koje pak' prije kupnje vole isprobati naočale, ali i one koji se ne ustručavaju posjetiti naše poslovnice u skladu s epidemiološkim mjerama i ograničenom broju kupaca u poslovnicama, čekaju ih vrtoglavi popusti i uvijek raznolika ponuda dioptrijskih i sunčanih naočala, te kontaktnih leća uz naše stručno osoblje koje vam stoji na raspolaganju. 

A sada, prijeđimo na glavnu stvar, koju svi očekujete s nestrpljenjem, kakvi popusti vas očekuju ove godine?! Kao i uvijek, vođeni svjetskim trendovima, ove godine odlučili smo našim vjernim kupcima osigurati vrtoglave popuste na asortiman sunčanih naočala, dioptrijskih okvira te kontaktnih leća i to do 70%.

Black Friday koji će ove godine Ghetaldus optiku izdvojiti iz mase

Zagrijte svoje zglobove, jer ćete uz našu odličnu ponudu tipkati po svojim pametnim uređajima tipkati već od ponedjeljka 23. studenog. Dakle pred vama će biti BLACK WEEK koji vas neće ostaviti ravnodušne. Vjerujemo da će mnogi od vas pokleknuti te u košaricu ubaciti i više od dva para naočala koji će imati ulogu glavnog modnog dodatka ove sezone. Sunčane naočale su modni dodatak s kojim naprosto ne možete pogriješiti. Odaberite klasik ili si dopustite pronaći lijepo u drugačijem i neobičnom. Upravo takve nesavršene stvari su zanimljivije od svega što ste do sada upoznali.

Popusti koji se penju do 70% nagovorit će vas na shopping i biti odlična uvertira za božićnu shopping groznicu. Štoviše, možda već sutra nabavite neke božićne poklone po super cijenama.

3,2,1 krećemo! Vaš Ghetaldus.

Prijava korisnika

Niste loyalty član?

Naručite se u Poliklinici Ghetaldus

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji

Naručite se za besplatni pregled vida u Ghetaldus Optici

Obavezno polje.
Izričito se slažem s izjavom o povjerljivosti podataka i prihvaćam uvjete korištenja.

Odustani     Pošalji